Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Mozzart Bet donează 75000 lei către spitalele Covid din România

Mozzart Bet continuă să îi sprijine pe cei aflați în prima linie în lupta cu Covid19 și face donații de 75.000 de lei către spitalele implicate în această bătălie cu virusul.

„Primul spital la care ne-am gândit este Matei Balș, fiind unul din spitalele direct implicate în lupta cu Corona Virus. Știm câtă nevoie au de energie atât medicii implicați zi de zi cât și pacienții aflați pe paturile spitalului. Este musai să câștigăm acest pariu cu virusul și să rămânem sănătoși, astfel că vom dona atât echipamente medicale de protecție și aparatura necesară, cât și fructe proaspete și apă plata, atât de necesare pentru energia celor implicați”, ne-a declarat Dan Giuraniuc, Marketing Manager în cadrul companiei Mozzart Bet.

Pentru luna Octombrie donațiile vor merge către 2 spitale din București și unul din Arad și vor consta în echipamente medicale de protecție, precum măști sau combinezoane dar și aparatură necesară, cum ar fi termometrele, pulsiometrele sau tensiometrele.

Baxuri întregi de fructe proaspete și apă plată vor merge de asemenea către aceste spitale, pentru a ajuta la energizarea celor implicați în lupta cu virusul.

Reprezentantii Institutului de Boli infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, ne-au declarat că produsele vor fi de un real ajutor atât pentru medicii din cadrul spitalului cât și pentru pacienți.

Mozzart Bet va continua acest tip de acțiuni și în luniile ce urmează, fiind alături de cei care au cu adevărat nevoie de sprijin, în aceste momente mai dificile prin care trecem cu toții.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult