Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) iRobot Days – ocazia perfectă pentru a achiziționa ajutorul perfect pentru curățarea locuinței

Schimbarea de anotimp este un moment perfect pentru o reîmprospătare a locuinței, printr-o curățenie generală.  

Cel mai eficient și rapid mod de a face această operațiune este folosirea celor mai noi aspiratoare și mopuri inteligente. Cu gama de produse inovatoare iRobot, curățenia atinge noi standarde și îți lasă mai mult timp pentru momente de calitate cu familia și prietenii.

Descoperă ofertele iRobot Days și alege robotul ideal pentru casa ta! Până la finalul lunii septembrie profitați de reduceri maxime de până la -50% și oferte irezistibile pe irobot.ro.

iRobot® are o experiența de peste 30 de ani în inovație robotică și realizează roboți inteligenți de curățenie, fiecare având caracteristici unice și avantaje care răspund celor mai exigente așteptări. Menționăm mai jos câteva dintre ofertele cele mai atrăgătoare de pe irobot.ro.

§ Roomba Combo® j5 – aspirator robot –> Preț redus: 2,399 lei vs. preț vechi: 3,499 lei

§ Roomba Combo® j7 – aspirator robot & mop –> Preț redus: 2,499 lei vs. preț vechi: 4,999 lei

§ Roomba Combo® Essential – aspirator robot & mop –> Preț redus: 1,049 lei vs. preț vechi: 1,499 lei

§ Roomba® s9+ – aspirator robot –> Preț redus: 4,599 lei vs. preț vechi: 7,399 lei

§ Roomba® j7 – aspirator robot –> Preț redus: 1,999 lei vs. preț vechi: 3,699 lei

§ Braava jet® m6 – mop robot –>Preț redus: 2,299 lei vs. preț vechi: 2,999 lei

Super ofertă

(Imagine1)

Set Roomba® j7 & Braava jet® m6 –>Preț redus: 4279 lei

Tehnologia Imprint® Link permite echipamentelor Roomba® să comunice și să lucreze eficient cu Brava Jet® m6, pentru rezultate impresionante.

Roomba® j7 aspiră, iar când termină operațiunea trimite o notificare către Braava Jet® m6 pentru a începe spălarea podelelor. Totul poate fi monitorizat în aplicația iRobot Home.

Pe perioada iRobot Days ai o super ofertă pentru acest set de echipamente, la un preț mai mic decât dacă le achiziționezi separat cu reducerile aplicate pe perioada campaniei.

Avantaje ale principalilor roboți de curățare din campanie

iRobot Roomba Combo® j5

(Imagine2)

Lansat în acest an, acest robot 2 în 1 reunește toată puterea unui aspirator iRobot® Roomba® și a mopului robot iRobot Braava® într-un singur dispozitiv. Aspiratorul robot Roomba Combo® j5 vă poate curăța covoarele cu un sistem minuțios în patru etape și cu tehnologia iRobot® de detectare a murdăriei.

Periile duble sunt folosite pentru suprafețe multiple, există o Perie de curățare a marginilor pentru pereți și colțuri, Sistemul de aspirare de mare putere care curăță covoarele în profunzime și un Coș colector interschimbabil pentru curățarea umedă de tip mop. Rezervorul permite încărcarea cu o cantitate suficientă de apă pentru a curăța până la 55 mp.

Roomba Combo® j7

(Imagine3)

Este singurul aspirator 2 în 1 cu adevărat autonom, cu un mop extensibil și retractabil, o cameră cu unghi larg cu iluminare și navigare ingenioasă vSLAM® cu PrecisionVision pentru a vedea în jurul său, a detecta obiecte precum pantofi, cabluri, ''surprizele neplăcute'' precum excrementele animalelor de companie, plus peste 80 de alte obiecte și își ajustează permanent traseul.

Roomba Combo® j7 este dotat cu un mop complet extensibil și retractabil. Când detectează un covor, padul de curățare tip mop se ridică automat în partea de sus a robotului, pentru a preveni murdărirea umedă a covoarelor și continuă aspirarea.

Cu cartografierea inteligentă Imprint®, Roomba® învață să identifice camere individuale, astfel încât să se poată selecta anumite spații care trebuie curățate.

Memorează până la 10 hărți diferite și știe întotdeauna unde se află. Roomba Combo® j7 poate fi utilizat oricând într-un loc nou, ca de exemplu la casa de vacanță.

Roomba Combo® Essential

(Imagine4)

Roomba Combo® Essential asigură aspirare și curățare umedă cu o singură trecere.

Curăță mizeria zilnică cu un sistem de curățare în 4 etape, care include o opțiune de aspirare puternică, o perie din cauciuc cu peri în formă de V, o perie de curățare a marginilor și un mop pentru a păstra podelele strălucitoare și curate.

Permite alegerea nivelului de curățare: puteți opta între trei nivele de apă pentru curățare umedă. De asemenea, permite alegerea puterii de aspirare dorite, având 3 nivele de aspirare.

Îi puteți da comenzi vocale cu ajutorul unui asistent virtual*.

Designul compact cu profil redus și setul de senzori de navigare îi permit să se deplaseze ușor pe dedesubtul și în jurul mobilei, fără a cădea pe scări.

Cu iRobot OS, robotul poate să înceapă automat curățenia și să se oprească când propietarul vine acasă, datorită funcției de geolocalizare integrată, pentru a vedea mereu podelele curate, nu și procesul din spatele curățeniei.

iRobot Braava® Jet m6

(Imagine5)

Robotul mop iRobot Braava® Jet M6 oferă un jet de pulverizare care rezolvă murdăria de pe piatră, gresie, lemn și alte suprafețe. Mopul memorează structura casei și construiește harta inteligentă personalizată, pentru a curăța meticulos fiecare spațiu, fără a pierde niciun loc. Mopul poate fi, de asemenea, utilizat pentru a ajunge în zonele mici pentru lucrări de curățare de urgență.

Mopul iRobot Braava Jet® M6 este compatibil cu asistenții virtuali Amazon Alexa, Siri sau Google Assistant și cu aplicația mobilă iRobot. Acestă funcție este extrem de utilă, deoarece dispozitivele pot fi controlate și sincronizate prin aceeași aplicație.

Roomba® j7

(Imagine6)

Roomba® j7 este un robot aspirator dotat cu algoritmi de machine learning pentru o navigare eficientă, face hărți, învață spațiu, identifică și evită obstacolele. Trimite notificări despre obiectele întâlnite, primește comenzi de curățare în jurul obiectelor și face sugestii personalizate de curățare.

Roomba® j7 este robotul perfect pentru posesorii de animale deoarece este echipat cu sistemul de curățare în trei trepte AeroForce®, care folosește perii duble din cauciuc cu mai multe suprafețe pentru a curăța părul animalelor de companie, o perie de curățare a marginilor pentru pereți și colțuri și de 10 ori mai multă putere de aspirare pentru a curăța murdăria profundă.

Se conectează cu robotul mop Braava jet® m6 și fac curat împreună. După ce Roomba® termină de aspirat, Braava® începe să spele podelele.

Roomba® s9+

(Imagine7)

Acest aspirator robot extrem de puternic are o putere de aspirare de 40 de ori mai mare decât orice alt aspirator. Utilizează un sistem special de curățare în trei etape care ridică și elimină murdăria și părul de animale care a pătruns adânc în covor.

Pentru covoare sau mochete deosebit de murdare care trebuie curățate mai eficient, există periile duble de cauciuc, care sunt cu 30% mai late decât celelalte modele Roomba. Acestea ajută la descâlcirea și îndepărtarea părului de animale de companie și de om.

Navigația iAdapt 3.0 Navigation face posibilă curățarea unui spațiu de dimensiuni nelimitate. Utilizează tehnologie avansată vSLAM® și Imprint Smart Mapping pentru a recunoaște camerele individuale. După salvarea unei hărți în aplicație, puteți apoi să împărțiți camerele în zone, să le numiți și să setați un program de curățare a fiecăreia. Robotul este capabil să memoreze și să folosească până la 10 hărți diferite, poate pentru diferite etaje, acesta poate, de asemenea, să schimbe în mod inteligent vitezele și puterea de aspirare în funcție de ceea ce curăță în acel moment, de la podele dure la covoare.

Roomba® s9+ este controlat, de asemenea, prin intermediul aplicației, astfel încât toate ajustările necesare să fie făcute foarte ușor.

Despre iRobot

iRobot® are peste 30 de ani de expertiză și inovație în domeniul roboticii, cu peste 30 de milioane de roboți casnici vânduți în întreaga lume. iRobot® s-a angajat să ofere cele mai înalte standarde de protecție a confidențialității, contribuind la asigurarea faptului că datele personale rămân private, sigure și sunt utilizate pentru a vă îmbunătăți experiența și performanța robotului.

Realizăm roboți care durează - concepuți în funcție de nevoile utilizatorului , construiți pentru fiabilitate și susținuți de un customer service receptiv și eficient. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult