Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) De ce aveți nevoie de încărcătoare auto de pe site-ul Timebox.ro?

Cunoașteți vreun șofer care nu folosește telefonul pe post de GPS? Aflați aici de ce aveți nevoie de încărcătoare auto!

Nu are rost să vă tot spunem povești de genul “în zilele noastre, tehnologia a avansat, fiecare avem un telefon…” deoarece cu siguranță o știți. Așadar, să intrăm în pâine: aveți nevoie de incarcatoare auto fără dar și poate, mai ales dacă folosiți des aplicații de navigație sau de muzică în timp ce conduceți și vă spunem și de ce! Veți avea mai jos toate detaliile necesare care să vă convingă.

De ce aveți nevoie de încărcătoare auto? 

Aveți iPhone? Cu siguranță știți veșnica problemă a bateriei, care se termină când vă e lumea mai dragă. Chiar și dacă e vorba de un Android, treburile nu sunt atât de diferite, mai ales dacă sunteți o persoană care-și încarcă telefonul cu cât mai multe aplicații care consumă bateria. Indiferent ce tip de telefon aveți, un încărcător auto de pe site-ul Timebox.ro e de nelipsit. Aveți aici o listă de motive convingătoare:

- În cazuri de urgență, nu vă veți face griji că telefonul se descarcă

- Veți naviga fără griji, folosind telefonul pe post de GPS pe tot parcursul drumului, fără să fiți nevoit(ă) să îl puneți în stand-by atunci când scade sub 20%

- Vă puteți bucura de muzică totodată

- Dacă aveți bateria slabă, o veți putea încărca încontinuu în timp ce conduceți

- Sunt utile oricărui șofer!

Așadar, fie că folosiți telefonul drept navigator sau DJ set și nu numai, un încărcător auto este de mare ajutor oricărui șofer. Este unul dintre acele produse pe care le cumpărați “ca să fie acolo”, chiar dacă aveți o baterie zdravănă. Niciodată nu sunteți prea precauți, mai ales când porniți la drum lung.

Ce alte produse veți găsi în magazinul online Timebox?

- Cabluri și accesorii

- Încărcătoare

- Încărcătoare auto

- Mașini cu telecomandă

- Periferice PC (mouse-uri și tastaturi mecanice)

Deci, dacă sunteți în căutare de diverse accesorii pentru calculator sau telefon, ați ajuns la locul potrivit. Aveți nevoie de cabluri de date USB-C? Aici găsiți. Copilul dvs. vă cere mouse și tastatură de gaming? La fel, aici aveți opțiuni.

Că tot am menționat mouse și tastaturi de gaming, merită să menționăm că aici găsiți tastaturi mecanice. Spre deosebire de majoritatea tastaturilor (precum cele de laptop sau portabile) care sunt cu membrană, cele mecanice pot fi considerate modulare datorită faptului că switch-urile (arcurile pe care se așază tastele) pot fi schimbate, în funcție de ce experiență tactilă vă doriți.

Pentru pasionați, mașini cu telecomandă!

Vreți să vă bucurați copilul din interior? Mașinile cu telecomandă sunt o modalitate excelentă de distracție pentru toate vârstele, modelele fiind unele cât se poate de ochioase și diverse, unele modele fiind pentru copii.

Acum că ați aflat câteva detalii de bază despre produsele disponibile pe Timebox, vă invităm să descoperiți ofertele și să comandați acum tot ce aveți nevoie. Veți găsi produse de calitate la prețuri avantajoase, potrivite pentru toată lumea!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult