Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) 5 motive pentru a-ți lua un colțar extensibil

Nu ești hotărât dacă să îți cumperi sau nu un colțar extensibil? Discutăm, în rândurile următoare, despre beneficiile pe care ți le aduce o astfel de piesă de mobilier și încercăm să îți facem decizia mai ușoară.  

Colțar extensibil sau canapea și fotolii?

Când vine vorba despre a-ți cumpăra mobila pentru camera de zi sau livingul, așa cum mai este ea cunoscută, întotdeauna există dilema în jurul deciziei de a achiziționa fie o canapea cu fotolii, fie un colțar extensibil.

Soluția, în acest caz, este să te gândești la preferințele tale și la spațiul de care dispui.

De pildă, în cazul în care pentru tine este mult mai confortabil să te odihnești pe fotolii sau pe canapea, acesta poate să fie o opțiune pentru tine și mai ales dacă ai la dispoziție un spațiu generos, în care să le amplasezi. Însă în cazul în care spațiul din camera de zi este mic spre mediu, îți recomandăm să te îndrepți mai degrabă către achiziția unui colțar extensibil deoarece te va ajuta să salvezi spațiu.

5 motive pentru a-ți achiziona un colțar extensibil

Citește și
plimbare
Efectele sedentarismului asupra organismului. Cum ne poate ajuta o plimbare rapidă de 22 minute

Acum, că ai înțeles care ar fi principalele diferențe între un colțar extensibil și o canapea cu fotolii, hai să vedem care sunt avantajele de a-ți lua unui colțar extensibil.

1. Salvezi spațiu

Așa cum menționam și mai sus, în cazul în care vrei să câștigi spațiu și să nu creezi o impresie de cameră aglomerată și sufocantă, te sfătuim să optezi pentru un colțar extensibil, care se va încadra perfect în camera ta de zi.

Alege-l în funcție de dimensiunile potrivite pentru spațiul în care urmează să îl amplasezi, în funcție de stilul în care ai ales să îți decorezi casa și selectează o culoare care să se potrivească firesc cu restul obiectelor de mobilier deja existente în cameră sau planificate pentru a fi cumpărate.

2. Ai un pat în plus

Colțarele extensibile au și avantajul că se pot transforma într-un pat, în care să te odihnești tu, alți membri ai familiei sau musafirii tăi care rămân peste noapte.

Astfel, colțarul extensibil se dovedește util și în cazul familiilor numeroase și care nu dispun de prea multe dormitoare în casa lor, dar și în cazul în care prietenii tăi sau familia care vin în vizită rămân pentru mai mult timp la tine.

De asemenea, în cazul anumitor colțare extensibile, care sunt mai generoase, vă puteți odihni și relaxa inclusiv în timpul zilei stând mai multe persoane așezate pe această piesă de mobilier.

3. Delimitează spațiul

Colțarele extensibile pot avea inclusiv rolul de a servi drept un separator al spațiului, evident în cazul încăperilor open space. Mai clar, colțarul extensibil poate delimita spațiul dintre living și bucătărie, spre exemplu, nemaifiind necesar să apelezi la alte trucuri de delimitare a spațiului, asta în cazul în care îți dorești acest lucru, bineînțeles.

4. Ai o grămadă de modele dintre care poți alege

Un alt avantaj pe care îl aduce achiziționarea unui colțar extensibil este acela că ai multe modele disponibile pe piață, dintre care poți alege ce îți place.

De exemplu, atât în ceea ce privește stilul de design interior, cât și culorile și materialele folosite pentru a fi proiectate, găsești modele de colțare extensibile pentru toate gusturile și orice nevoie ai avea.

5. Este confortabil

Și nu în cele din urmă, colțarul extensibil îți oferă un grad de confort sporit, asta bineînțeles, și în funcție de cât alegi să investești în acesta. Tocmai din acest motiv te sfătuim să faci o investiție pe termen lung și să alegi modele de bună calitate, de care să te poți bucura pentru cât mai mult timp.

Iată, deci, care ar fi principalele motive pentru care ai putea lua în considerare să achiziționezi un colțar extensibil.

Alege modelul care îți place și care ți se potrivește și bucură-te pentru cât mai mult timp de noua ta piesă de mobilier. Sperăm că te-am ajutat și că te vei putea decide mai ușor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult