Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacţia lui Oprişan la o ediție a emisiunii "România, te iubesc!" ÎNAINTE de difuzare: "Manipulare de tip ordinar"

Your browser doesn't support HTML5 video.

În premieră în România, Consiliul Judeţean Vrancea a reacţionat la întrebările Paulei Herlo ÎNAINTE de difuzarea ediţiei "România, te iubesc!" despre situaţia din judeţ - dar a trimis răspunsurile către toată presa.

Un comunicat cu titlu "Pro TV întreabă, noi răspundem!" a fost trimis către toată presa de către cabinetul preşedintelui CJ Vrancea, Marian Oprişan, ca reacţie la o emisiune ce urmează să fie difuzată - ediţia de duminică, 29 septembrie, a "România, te iubesc!" în care Paula Herlo vorbeşte despre situaţia din judeţul Vrancea.

Documentul poate fi descărcat de la finalul acestui articol.

Reacţia a venit sub forma unui răspuns la o serie de întrebări trimise încă din august în baza legii privind accesul la informaţiile de interes public. Dar, deşi în mod obişnuit un astfel de răspuns se trimite doar celor care au formulat cererea, acum el a fost trimis întregii prese.

Înainte să trimită răspunsurile, Marian Oprişan, personajul central al emisiunii de duminică, cel care de aproape 20 de ani are pe mână destinele judeţului, a sunat-o pe Paula Herlo, imediat după difuzarea unui promo pentru „România, te iubesc!”. Şeful CJ Vrancea i-a spus că tot ce se face în emisiune este „o manipulare de tip ordinar”, făcută „în campanie electorală”.

Citește și
Paula Herlo si Marian Oprisan
Marian Oprișan explică de ce mama sa deține toată averea familiei: ”Mama mea sunt eu”

"Şefii de judeţ trebuie să înţeleagă că rolul jurnalistului nu este să îi laude pentru ce fac, pentru ce ar trebui să facă şi au fost aleşi să facă. Eu vin să îţi spun ce n-ai făcut din ce ai promis. De pildă, domnul Oprişan a promis că face parc industrial, după care recent a anunţat că nu mai face parc industrial", spune, în replică, Paul Herlo, în ediţia LIVE de vineri a podcastului "România, ştii bine!".

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult