Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fata de 13 ani ar fi fost agresată sexual de „Mănușă Albă”. Bărbatul alături de care a fost găsită a fost reținut

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poliţiştii şi procurorii maramureşeni l-au reţinut pe bărbatul de 34 de ani acuzat de act sexual cu o minoră de 13 ani.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației cu propunere de arestare preventivă.

Poliţia Maramureş continuă cercetările în cazul adolescentei de 13 ani care a fost dispărută timp de o săptămână, fiind găsită, luni, într-un imobil din Sighetu Marmaţiei, alături de agresorul ei.

„La sediul poliţiei a fost audiat astăzi, 13 noiembrie a.c., un bărbat în vârstă de 34 de ani care locuieşte în imobilul în care a fost identificată minora. Având în vedere faptul că, în baza probatoriul administrat până în prezent, se conturează elementele constitutive ale infracţiunii de act sexual cu un minor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, informează, luni seară, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, conform news.ro.

Poliţiştii vor propune Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei formularea unei solicitări privind arestarea preventivă a suspectului.

Citește și
fata Sighet
Cine este bărbatul alături de care a fost găsită copila din Sighetu Marmației. „Nu-i prima care a trecut prin mâinile lui”

Fata cu care ar fi întreținut relații sexuale a fost găsită într-o zonă de locuinţe sociale din Sighetu Marmaţiei. Ea se afla într-o încăpere murdară şi avea semne de violenţă pe corp, lângă ea fiind și agresorul în vârstă de 34 de ani, care își spune „Mănușă Albă”. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult