Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Polițiști din Sectorul 1 al Capitalei, acuzați de fapte de corupție. Au fost ridicați și duși la audieri

Your browser doesn't support HTML5 video.

12 polițiști locali din Sectorul 1 au fost ridicați de ofițerii DGA și duși la audieri, la Parchet. Agenții sunt vizați de acuzații de corupție.

Abuz în serviciu și luare de mită sunt acuzațiile cei vizează pe cei 12 agenți de poliție locală din Sectorul 1, care au fost duși la audieri imediat după ce s-au făcut percheziții.

Procurorii Parchetului Capitalei, care lucrează în acest caz, împreună cu ofițerii Direcției Generale Anticorupție, investighează suspiciuni ce planează asupra agenților de poliție locală în ceea ce privește modul în care i-ar fi tratat, de-a lungul timpului, pe șoferii care parcau în locuri nepermise.

În loc să îi avertizeze sau să le dea amendă, aceștia, cred anchetatorii, ar fi manifestat suficientă îngăduință stimulată.

Există bănuiala că mulți dintre ei nu iertau acești șoferi care trebuiau amendați doar de dragul de a fi îngăduitori, ci în schimbul unor atenții, în unele cazuri, chiar în schimbul unor șpăgi ce ajungea undeva la 100 lei.

Citește și
Chestorul Cătălin Ioniță
Chestorul Cătălin Ioniță, verificat de ANI. Ce diferență dintre avere și veniturile fostului șef DGA au găsit inspectorii

Sunt deocamdată suspiciuni, însă, cel puțin deocamdată. Potrivit unor surse apropiate de anchetă, unii dintre ei au devenit nu doar suspecți, ci și inculpați și au fost plasați sub control judiciar. Ancheta este în plină desfășurare.

Până la momentul transmiterii acestei știri niciunul dintre polițiștii locali nu a putut fi contactat pentru a da o reacție la aceste acuzații de corupție ce planează asupra lor.

Odată ce ancheta va fi terminată sunt șanse să fie trimiși în judecată pentru acuzațiile de corupție, respectiv abuz în serviciu și luare de mită, iar sorta lor urmează a fi decisă de instanțele de judecată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult