Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Era dezgustător.” Ce a găsit o mamă în mâncarea comandată dintr-un restaurant fast-food

O mamă a ramas îngrozită după ce a cumpărat un Happy Meal de la McDonald's. Incidentul a avut loc miercurea trecută într-un restaurant din Anglia.

Femeia spune că a cumpărat două meniuri pentru cei doi fii ai săi, iar când a ajuns acasă, în loc de surpriză, a găsit un muc de țigară, potrivit indy100.com.

Supărată, Gemma Kirk-Bonner, în vârstă de 35 de ani, s-a declarat „dezgustată” de această descoperire sinistră și a spus că încă așteaptă scuze din partea marelui lanț de fast-food.

Ea a cumpărat două Happy Meals în valoare de 3,59 lire sterline fiecare, pentru copiii ei, Caleb, în vârstă de un an, și Jackson, în vârstă de trei ani, și apoi le-a dus acasă pentru ca cei doi să le mănânce.

Citește și
Antony Blinken și Dmitro Kuleba au mâncat la un fastfood din Kiev și au făcut glume despre mahmureală
Antony Blinken și Dmitro Kuleba au mâncat la un fastfood din Kiev și au făcut glume despre mahmureală

Femeia a povestit că în timp ce își hrănea unul dintre copilași a observat în mod șocant o bucată de țigară arsă și scrumul cuibărit printre cartofii prăjiți.

„În timp ce îi dădeam unuia dintre băieți să mănânce am observat din greșeală scrumul și țigara din cutie. Era dezgustător. Eram absolut furioasă. Dacă nu eram atentă și îi dadeam să mănânce țigara”, a declarat femeia.

Tânăra a postat și pe rețelele sociale cele întâmplate pentru a atrage un semnal de alarmă. Ulterior, ea a depus și o plângere la managerul fast-food-ului însă acesta nu a dorit să comunice.

„Acest lucru m-a făcut să mă gândesc de două ori înainte de a merge la McDonald's”, a mai declarat femeia.

McDonald's a fost contactat de SWNS pentru comentarii însă până la momentul publicării acestui articol nu au transmis niciun răspuns.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult