Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Beach, Please” s-a încheiat. Ce a declarat Selly despre incidentele din cadrul festivalului

Your browser doesn't support HTML5 video.

După 5 zile de distracție, „Beach, please”, festivalul din Costinești, a ajuns la final. Rapper-ul american Wiz Khalifa, care a urcat pe scenă în weekend, a fost pus sub acuzare de DIICOT pentru deţinere de droguri.

Luni, pe cod roșu, sute de tineri au așteptat în soare în gara din Costinești venirea trenurilor care să-i ducă spre casă.

În gara din Costinești mii de tineri așteptau sub soarele arzător trenul care să îi ducă acasă. Peronul, vechi și nemodernizat, nu este prevăzut cu spații unde călătorii ar putea să se ascundă de soare. Mulți erau aproape epuizați de așteptarea în căldura infernală.

Fete: „E foarte cald, nu se mai poate așa ceva. Așteptam de foarte mult timp”.

Băiat: „Foarte aglomerat, puține vagoane. E inuman. Cine ajunge pe loc, ăla sta, nu e cu loc rezervat, primul venit, primul servit.”

Citește și
wiz khalifa costinesti
Rapperul Wiz Khalifa, ridicat de jandarmi la „Beach, Please!”, după ce și-ar fi aprins un joint pe scena de la Costinești

Duminică, în ultima zi a festivalului, a mai avut loc un moment controversat. Andrew Tate, judecat pentru trafic de persoane și viol de autoritățile române a fost aplaudat după ce rapperul american French Montana l-a invitat pe senă.

Andrei Șelaru (Selly), coorganizator festival: „Sunt conștient că unele dintre mesajele transmise pe scena aceasta din spatele meu sunt, după părerea mea, greșite, dar eu nu am nici un control asupra a ceea ce se întâmplă pe scena. Eu ce pot să fac este să fac o campanie ca să vă descurajez pe voi să faceți treaba asta.”

Între timp, procurori DIICOT i-au făcut dosar penal americanului Wizz Khalifa care sâmbătă seară a consumat marijuana pe scenă în timpul concertului de la Costinești. Într-o postare pe o rețea de socializare artistul și-a cerut scuze pentru gestul său. Cele cinci zile de distracție s-au încheiat cu recitalul lui Travis Scott.

Câțiva și-au făcut tatuaje temporare, ca să păstreze cât mai mult amintirea celor cinci nopți de distracție.

Tânăr: „Îmi place mult cum arată, că reprezintă stilul meu de viață.”

Peste 120.000 de oameni au ajuns la festival doar azi-noapte.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult