Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO Mai mulți soldați ruși s-au filmat în timp ce beau votcă, lângă un lansator de rachete antitanc

Un grup de soldați ruși s-a filmat în timp ce beau votcă, așezați pe iarbă lângă un lansator de rachete antitanc, în ceea ce se presupune a fi un sat din Ucraina.  

Soldații ruși aveau mai multe sticle cu votcă la ei și beau din pahare improvizate, din PET-uri tăiate, după cum se poate vedea în imaginile postate pe Twitter.

 

 

Rușii râd și se bucură de picnicul improvizat pe front, într-un sat din Ucraina, lângă un lansator de rachete antitanc 9M113, după cum scrie utilizatorul care le-a distribuit filmarea.

Ucraina susține că a ucis peste 30.000 de invadatori ruși

Există numeroase mărturii despre moralul foarte prost al trupelor ruse trimise de Vladimir Putin în războiul din Ucraina.

De la soldați care refuză să execute ordinele superiorilor, până la plângerile referitoare la condițiile infernale de pe front, fără arme, mâncare sau îngrijire medicală, toate în condițiile în care Ucraina susține că a ucis până acum peste 30.000 de invadatori ruși.

Citește și
soldati britanici lesinati - 2
GALERIE FOTO. Trei soldați britanici au leșinat în timpul slujbei jubiliare a Reginei Marii Britanii. Care ar fi cauza

Pe de altă parte, Kremlinul ține la secret numărul real al victimelor. Din puținele date publice aflate la dispoziție a reieșit că majoritatea soldaților ruși omorâți în războiul lui Putin din Ucraina sunt musulmani din cele mai sărace regiuni ale Rusiei.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult