Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un „călător în timp” avertizează că extratereștrii din specia „Campionul” vor recuceri Pământul în 2023

Un TikToker, care susține că a călătorit din anul 2671, a avertizat că o specie de extratereștri violenți, cunoscută sub numele de „Champion” (Campionul – n.trad.), ar fi sosit deja pe Pâmânt și că sfârșitul lumii va avea loc în curând.

„Călătorul în timp” a oferit indicii despre un eveniment major care va avea loc în jumătatea anului 2023.

TikTokerul Eno Alaric, al cărui cont pe rețeaua socială se numește „radianttimetraveler”, a avertizat că „lumea se va sfârși în curând” și doar o mână de oameni vor fi salvați.

Utilizatorul rețelei de socializare a postat pe 30 decembrie și le-a spus celor 129.000 de urmăritori ai săi că a sosit o specie extraterestră cunoscută sub numele de „Campionul”, notează publicația DailyStar.

Folosind o grafică dramatică în videoclip, Eno, care a susținut că au venit din anul 2671, a spus: „Lumea se va sfârși în curând. O specie extraterestră foarte ostilă vine să recupereze Pământul, nu vom câștiga. Un alt extraterestru, a cărui lume a fost distrusă, va salva o parte dintre noi. Pe 23 martie 2023, aproximativ 8.000 de oameni vor fi duși pe o altă planetă locuibilă”.

Citește și
cross ziare
Susține că este călător în timp și vine din 2030. ”M-am întors să vă spun ce va fi în 2019”
„Predicțiile” care nu s-au confirmat 

În postările anterioare, Eno a spus că patru adolescenți vor descoperi ruine antice pe 6 februarie și că un dispozitiv va deschide o gaură de vierme către alte galaxii.

Iar în luna mai, un mega tsunami de 750 de metri va lovi California, afectând mai ales San Francisco.

Însă, „călătorul în timp” a fost și „taxat” de următorii săi, după ce au spus că „predicțiile" sale anterioare nu s-au confirmat.

Unul dintre ei a spus: „Cum rămâne cu cei 10 oameni care au primit superputeri? Asta nu s-a întâmplat".

„Cum rămâne cu acel meteorit mare care ar fi trebuit să lovească Pământul luna aceasta?", a remarcat un altul.

Un al treilea a glumit: „Sunt un călător în timp și vreau să vă informez că duminică este anul 2023".

„Dacă se va sfârși în curând, atunci cum de erați în viață în 2671?", a întrebat un al patrulea.

Eno a răspuns fără a da prea multe detalii, spunând: „Nu, nu, nu... Așa cum am spus, 8.000 sunt duși pe o altă planetă".

Eno nu este singurul „călător în timp” care face previziuni terifiante despre anul care va urma, alții au lansat avertismente similare pe TikTok pentru a împărtăși „evenimente viitoare”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult