Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un vasluian a scos butoiașul de vin în fața casei să cinstească pe toată lumea, de bucurie că i s-a deszăpezit strada VIDEO

Un bărbat din Huși a scos butoiașul de vin în fața casei și a anunțat că cinstește pe toată lumea, de bucurie că i-a fost deszăpezită strada. ”Hai că-i bine la Huși!”, a spus simpaticul vasluian, într-un live pe Facebook.  

Un bărbat din Huși a scos butoiașul de vin și mai multe beri în fața casei, după care și-a anunțat toți vecinii și prietenii, pe un fond de muzică populară de petrecere, că le face cu drag la toți cinste, de bucurie că primăria i-a deszăpezit strada, scrie Vremea Nouă.

”Bucurie mare! A venit de la primărie deszăpezirea și pe strada mea, la jumate de oră după live-ul de azi dimineață.

Pentru toți prietenii și vecinii mei, veniți și vă ofer un ghiurghiuliu! O bere și vin, cu plăcere. M-am gândit să scot butoiul, să-l beau cu toți vecinii de pe stradă. Hai că-i bine la Huși!”, a spus simpaticul vasluian într-un live care a devenit viral.

Județul Vaslui, unul dintre cele mai afectate de iarna grea

Bucuria tânărului vine în contextul în care Vaslui este unul dintre cele mai afectate județe din țară de episodul de iarnă grea care a lovit zilele acestea România.

Citește și
gravida
O gravidă din Vaslui a născut acasă, după ce salvarea a rămas blocată în zăpadă. Bebelușul a fost transportat la spital

Numeroase mașini au rămas blocate în nămeți, o gravidă a fost nevoită să nască acasă, iar o alta a trebuit să aștepte mai bine de 4 ore până când ambulanța să poată ajunge la ea, din cauza viscolului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult