Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un bărbat este scos viu de sub pământ, la patru zile după ce a fost înjunghiat și îngropat | VIDEO

Un bărbat de 62 de ani din Republica Moldova a fost salvat după patru zile în care a stat captiv într-un beci improvizat pe un câmp, rănit, după ce a fost înjunghiat.  

În acest caz, suspectat este un tânăr de 18 ani care este acuzat că a omorât și o femeie de 74 de ani, scrie site-ul moldovenesc Unimedia.

„La data de 13 mai, polițiștii din Glodeni, au fost alertați de o persoană care a comunicat că ruda sa, o femeie de 74 de ani, a fost depistată decedată în propria locuință. Imediat la fața locului a fost solicitat Centrul Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP, iar cercetările preliminare au arătat că femeia ar fi decedat în urma mai multor plăgi”, a transmis Poliția.

În urma verificărilor polițiștilor, suspectul a fost identificat la el acasă, beat, fiind un consătean al victimelor.

Citește și
Legisti
Un bărbat a fost găsit mort în casa celor 3 frați care sunt cercetați pentru crima din Padina

În timpul cercetărilor la locuința tânărului, polițiștii au auzit un strigăt de ajutor care venea de sub pământ, din spatele casei, acolo unde era improvizat un beci.

„Audiat de oamenii legii tânărul se încurca în declarații. În timpul cercetării locuinței acestuia și a acumulării probelor, în apropierea domiciliului oamenii legii au auzit de sub pământ, un strigăt de ajutor. În urma săpăturilor, polițiștii au depistat un beci improvizat, iar în interior a fost găsit un bărbat în stare conștientă, cu o plagă în regiunea gâtului”, a transmis Poliția.

Victima a spus polițiștilor că pe 11 mai a consumat alcool împreună cu suspectul, iar ulterior s-a iscat un conflict între ei, în timpul căruia a fost înjunghiat și închis în beci.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, iar polițiștii și procurorii întreprind acțiuni de investigație și urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult