Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Turiștii din Spania confundă o conductă de evacuare a apei uzate cu o cascadă și fac duș sub ea | VIDEO

Mai mulți turiști din Spania au confundat o conductă de evacuare a apei uzate cu o cascadă și s-au filmat în timp ce făceau duș sub ea, până să realizeze că se îmbăiau în dejecții.  

Câțiva turiști din Spania au confundat o conductă de evacuare a apei uzate din Sella cu o cascadă și au făcut duș sub ea, până să realizeze că se îmbăiau în dejecții, scrie El Comercio.

Filmarea tinerilor a devenit rapid virală pe TikTok, cu sute de mii de reacții și distribuiri.

Coborârea pe râul din Sella este unul din traseele preferate ale miilor de turiști care vizitează regiunea în sezonul estival. Să te bucuri de apele unuia dintre cele mai populare râuri din Asturias în drumul său de la Arriondas la Ribadesella, cu peisajele sale, barurile pe plajă și nenumăratele sale atracții este o activitate potrivită pentru toate gusturile.

”Miroase groaznic!”

Deși nu este lipsit de riscuri și situații de evitat. Ca de exemplu ceea ce a trăit un grup de tineri și pe care unul dintre ei, din Madrid, l-a împărtășit pe profilul său TikTok.

Citește și
Sibiu obiective turistice
Obiective turistice în județul Sibiu. De la Mărginimea Sibiului până la Transfăgărășan și Făgăraș, cele mai frumoase locuri

În videoclip se vede o canoe în care protagonistul și însoțitorul său se apropie de ceea ce părea a fi o cascadă, până când, la câțiva metri depărtare, își dau seama că era de fapt o conductă de evacuare a apei uzate.

Cel care filmează evită să se bage sub jetul de apă cu dejecții, dar nu și cuplul care îi precedă, care trece direct prin perdeaua de apă murdară. „Miroase groaznic!”, exclamă ei, în râsetele celor care îi însoțeau.

Videoclipul a devenit viral pe rețelele sociale și a ajuns chiar și în programele televiziunilor spaniole naționale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult