Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Spectacol, lumini și aplauze. Drumul spectaculos a doi acrobați români pe scena iconică de la Moulin Rouge

Your browser doesn't support HTML5 video.

În locul în care imaginația și realitatea se întâlnesc pe scenă, doi români își trăiesc visul parizian.  

Pe scena emblematicului cabaret Moulin Rouge fac spectacol alături de 90 de artiști talentați. Au ajuns acolo după ce au câștigat locul doi la cel mai mare festival de circ din Monte Carlo.

Pentru Dan Tăzlăuanu și Constantin Ciobotaru, Moulin Rouge nu este doar un loc în care lucrează, ci unul unde magia și inspirația se nasc la fiecare ropot de aplauze.

Cei doi acrobați sunt din Brașov și au făcut gimnastică de performanță. Au lucrat la circul de stat din Elveția timp de doi ani și jumătate, apoi au câștigat locul doi la cel mai mare festival de circ din Monte Carlo. Acum sunt pe scena de la Moulin Rouge, în inima Parisului, într-un spectacol special de lumini, muzică și dans.

Dan Tăzlăuanu: „Avem un efort al muncii noastre în fiecare seară. Pentru că lucrăm aici este o satisfacție de ambele părți. Și pentru suflet, dar și financiar”.

Citește și
Circ pe Aeroportul Internaţional Otopeni, la propriu. „Mă bucur că în timpul de aşteptare avem ce vedea”
Circ pe Aeroportul Internaţional Otopeni, la propriu. „Mă bucur că în timpul de aşteptare avem ce vedea”

Constantin Ciobotaru: „Cu toate că este foarte greu, seară de seară două spectacole, șase zile pe săptămână pe care trebuie să le lucrăm, dar încercăm să ne menținem”.

Cu o istorie bogată ce datează din secolul al XIX-lea, acest loc iconic este cunoscut pentru spectacolele sale excentrice, costumele sclipitoare și dansatoarele celebre. Atmosfera vibrantă și plină de viață de la Moulin Rouge atrage oaspeți din întreaga lume.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult