Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Românii din Ceatalchioi, satul tulcean în care a ajuns războiul din Ucraina, se simt abandonați de stat: ”N-a venit nimeni”

Cei 600 de români din comuna tulceană Ceatalchioi, care sunt și acum convinși că dronele rusești ce au lovit portul ucrainean Izmail au trecut pe deasupra lor, deci pe teritoriul României, spun că se simt abandonați de autorități.  

După ce exploziile dronelor rusești în portul ucrainean Izmail au zgâlțâit în toiul nopții casele din comuna Ceatalchioi, oamenii s-au trezit abandonați de autorități la câteva sute de metri de război.

Acum se tem că oricând poate veni un atac mai periculos și nu se simt protejați, scrie Spot Media.

Primarul Tudor Cernega este convins că cel puțin o dronă rusească a trecut pe deasupra caselor din comună, dar spune că nu vrea să intre în polemici cu autoritățile, care oricum îi ignoră pe oameni.

”Nimeni n-a venit să discute cu oamenii”

Citește și
atac porturi
„Se vedea o flacără roșie”. Ce spun localnicii din Grindu care au văzut atacul rusesc de pe Dunăre

"Nimeni n-a venit să discute cu oamenii, să stabilească, să vină cineva de la armată. Dacă bubuia o butelie într-un bloc sau lua foc un bloc erau toți acolo… Eu spun realitatea, îmi asum totul. Ascunderea asta creează mai multe suspiciuni", a declarat edilul.

Articolul integral poate fi citit pe Spot Media. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult