Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția lui George RR Martin după episodul final din Game of Thrones

Serialul „Game of Thrones” s-a încheiat duminică seară, fiind urmărit de peste 19 milioane de americani în ciuda faptului că sezonul 8 nu s-a bucurat de aprecierea fanilor, aceștia semnând o petiție online pentru ca ulimele episoade să fie refăcute.

Autorul seriei „Cântec de gheață și foc”, George RR Martin, a scris, după difuzarea ultimului episod, că nu-i vine sp creadă că seria s-a încheiat după 9 ani.

„Aseară (n.r. duminică), ultimul episod”. „După 8 sezoane grozave, Game of Thrones a ajuns la final. Este greu de crezut. Să fi trecut aproape un deceniu de la cina mea cu regizorii David Benioff și D.B. Weiss. I-am întrebat dacă știu cine este mama lui Jon Snow. Din fericire știau”.

În ciuda petiției care circulă în mediul online, autorul seriei le-a mulțumit tuturor celor care au făcut posibilă ecranizarea cărților sale.

„Se apropie iarna, așa cum v-am spus acum mult timp, și așa va fi. „The winds of winter” (n.r. al șaselea roman din seria Cântec de gheață și foc) a întârziat să apară, știu, dar va fi gata. Nu vă voi spune când, dar o voi termina, iar apoi va apărea și „A dream of spring”, ultima carte a seriei”.

Citește și
game of thrones
O nouă gafă, în ultimul episod din Game of Thrones. Ce au observat fanii. VIDEO

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult