Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Razie de amploare în Reghin. Străzile orașului, luate cu asalt de forțele de ordine

Your browser doesn't support HTML5 video.

Forțe de ordine impresionante au luat cu asalt, marți, străzile din Reghin, județul Mureș. Anchetatorii au pus la cale o operațiune amplă, în căutare de indivizi bănuiți că încalcă legea. Zece persoane au fost duse la audieri.

Unul dintre suspecți este acuzat că a furat dintr-o mașină parcată 22.000 de lei. Străzile din Reghin au fost împânzite de polițiști și jandarmi.

Alexandra Luca, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș: „Urmăresc în cadrul activităților combaterea și prevenirea faptelor antisociale, depistarea persoanelor și bunurilor urmărite în temeiul legii și traficul de droguri”.

Zece persoane au fost duse la audieri. Un tânăr de 23 de ani, bănuit că a furat, la începutul lunii septembrie, 22.000 de lei dintr-o mașină parcată, a fost reținut pentru 24 de ore. Comisar-șef Flaviu Danciu, șeful poliției din Reghin: „Am vizat zone susceptibile de comitere de fapte negative, în segmentul stradal. Am depistat și am condus la sediul poliției mai multe persoane care s-au sustras cercetăriilor din dosarele penale aflate în lucru”.

În cadrul operațiunii de amploare, oamenii legii au descins și în mai multe apartamente. Acolo au găsit 12 persoane care locuiau ilegal în imobile.

Citește și
Razie în Ilfov, miercuri seară, cu un câine antidrog. Mașinile au fost „mirosite”
Razie în Ilfov, miercuri seară, cu un câine antidrog. Mașinile au fost „mirosite”

Controale au fost și pe șosele. Zeci de șoferi au fost testați pentru consum de droguri și alcool. Doi dintre ei au rămas pietoni pentru că erau băuți. În plus, au fost retrase și cinci certificate de înmatriculare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult