Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Proiecție caritabilă de film, la un mall din Iași. Pelicula aleasă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Peste 200 de persoane s-au adunat în grădina unui mall din Iaşi, la cinema în aer liber. Participanţii au putut vedea filme hollywoodiene sub clar de lună, iar banii încasaţi pe bilete au mers la o fundaţie caritabilă.

Vremea caldă de afară a scos sute de persoane dornice să vadă filmul „Oraşul pierdut", care a fost proiectat în grădina unui mall din centrul Iaşiului. Participanţii s-au aşezat pe beanbag-uri sau direct pe iarbă şi au aşteptat nerăbdători să înceapă proiecţia.

„E foarte frumos chiar mă bucur că am venit. E prima oară când vin la un cinema în aer liber şi chiar mă bucur că sunt aici”.

„Fata e studentă la Iași și am ieşit împreună. Avem o zi liberă de la serviciu. Un film cu Sandra Bullok. Super frumos. Vremea este foarte frumoasă. Suntem împreună” spuneau unii dintre spectatori.

Cei mai mulţi au venit în familie. „Suntem cu familia. Au zis trebuie să vin și atunci sperăm să fie minunat. Muzică peste tot, călduţ, frumos. E frumos amenajat cu băncuțele astea” a mărturisit un alt spectator.

Citește și
acasa gold
În curând, PRO GOLD redevine ACASĂ GOLD, iar PRO CINEMA vine cu un update la nivel grafic

Copiii au fost încântaţi, iar cei mai friguroşi au primit pături.

Mamă: „Am venit cu cei doi copii ai mei, Constantin și Anisia. A fost inițiativa lor, sincer. M-au întrebat foarte curioși, mami când venim și noi. Le place, după cum bine se vede.”

Preţul unui bilet a fost de 7 lei, iar banii merg către o fundaţie care susţine digitalizarea educaţiei în şcoli. În perioada următoare, evenimentul va fi organizat şi la Galaţi, Timişoara şi Bucureşti.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult