Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Profesoară de 59 de ani din Rusia, acuzată că a făcut strip-tease la ore. "Ce culoare avea fusta mea?"

Caz uluitor în capitala Rusiei, unde o profesoară a fost dată afară pe motiv că s-a dezbrăcat în faţa elevilor.

O profesoară de geografie de 59 de ani din Moscova a fost concediată, fiind acuzată că a făcut strip-tease în faţa elevilor săi. Svtelana Koliadova spune însă că este un abuz al conducerii şcolii, după ce s-a plâns de condiţiile de muncă în urma adoptării unui nou regulament care le interzice cadrelor didactice să iasă din clasă chiar şi pentru a merce la WC.

Profesoara a dat iniţial şcoala în judecată şi a câştigat daune în instanţă, apoi s-a trezit cu o acuzaţie uluitoare. Conducerea instituţiei de învăţământ a concediat-o, pentru că ar fi făcut strip-tease în timpul unei ore.

Koliadova respinge toate acuzaţiile. „Am fost operată recent la un picior şi abia umblu în baston”, spune ea, potrivit Life.ru. Ea a cerut la tribunal ca elevii care o acuză să spună ce culoare avea fusta pe care o purta în acea zi şi pe care e acuzată că şi-a ridicat-o în faţa lor. Niciunul dintre elevi nu a putut preciza, iar femeia spune că motivul e simplu: nici măcar nu purta fustă, fiindcă din cauza operaţiei e nevoită să umble doar în pantaloni.

Sentinţa va fi dată în ianuarie 2018.

Citește și
Nicole Marie-Faires Andrews
Profesoară din Texas, arestată după ce ar fi întreținut relații intime cu un minor

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult