Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primul urs care face selfie-uri. Acest animal are nu mai puțin de 400 de fotografii într-un parc

Your browser doesn't support HTML5 video.

Știm cu toții că, uneori, durează ceva timp până reușim să facem un selfie reușit. Lumina trebuie să fie perfectă, unghiul - potrivit.. Şi nu e vorba doar de oameni aici.  

Un urs din statul american Colorado a făcut nu mai puțin de 400 de selfie-uri cu o cameră instalată pe o potecă dintr-un parc natural.

Fără să vrea, bineînțeles, pentru că respectiva cameră era declanșată de... senzori de mișcare.

Protagonistul din aceste imagini este un urs brun care a făcut, se pare, o pasiune pentru o cameră de supraveghere, instalată de pădurari.

Nu e primul urs filmat în zonă. Unii mănâncă, alții se scarpină, dar acesta e primul care face selfie-uri. Reprezentanții parcului spun că, printre cele 580 de imagini surprinse de o cameră, cele mai multe erau portrete de... urs.

Phillip Yates, purtător de cuvânt ap parcului: "În jur de 400 erau selfie-uri ale ursului. Așa că e evident că ursul căuta cel mai bun unghi."

Multe dintre imagini au fost chiar reușite, fie că era vorba de poze frontale sau din profil. Toată lumea are însă o mare curiozitate: dacă ursul era mascul sau... femelă.

Phillip Yates: "Nu știu să spun cu certitudine. Nu s-a pozat chiar atât de aproape. Da, chiar așa."

Și mai amuzant este că, la fel ca în cazul pozelor pe care și le fac oamenii, printre sutele de imagini cu ursul au fost și destule... nereușite - cu o coadă sau o ureche în locul unui prim-plan.

Reprezentanții parcului spun că nu știu niciodată ce animale declanșează camerele foto. Au adunat până acum mii de fotografii, de la curcani sălbatici la vulpi, câini de preerie sau coioți, dar niciun alt exemplar nu și-a mai făcut 400 de... selfie-uri.

Așa că acum vor să dea de urma ursului fotomodel, ca să-l facă şi mai faimos.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult