Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pățania unui bărbat care a mâncat prăjituri primite de la un bărbat, în autobuz. A avut un șoc la destinație

Un tânăr de 24 de ani din Columbia a rămas fără telefon mobil, bani și alte obiecte de valoare în timpul unei călătorii cu autobuzul, după ce a mâncat prăjituri primite de la un alt pasager.

Acesta plecase din Mocoa spre Neiva, în partea de sud-vest a țării. În timpul călătoriei, acesta a discutat cu un alt pasageri, fără a bănui că este un infractor, identificat de polițiști drept David Gomez Calvache, potrivit El Tiempo.

La un moment dat, Calvache i-a oferit tânărului prăjituri care conțineau o substanță ce provoacă somnolență, pe care victima le-a mâncat imediat.

Când tânărul a adormit, tâlharul i-a furat tot ce avea asupra sa, fără ca ceilalți călători să observe.

Abia când autobuzul a ajuns la destinație, tânărul a fost trezit de șofer și și-a dat seama că nu mai are telefonul mobil, banii și alte bunuri personale.

Acesta a apelat la polițiști, care l-au dust la un centru unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Poliția efectuează cercetări în baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere și a relatărilor martorilor, care a apucat să fugă din vehicul fără să trezescă suspiciuni.

„Îi sfătuim pe călătorii din orice tip de transport public să nu primească alimente, prăjituri, gumă sau bomboane oferite de persoane străine”, a transmis poliția columbiană.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult