Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără de 21 de ani a fost la un pas de moarte după ce a băut o cafea de la un automat din aeroport. Ce se afla în pahar

O tânără de 21 de ani a făcut șoc anafilactic, după ce a băut o cafea de la un automat dintr-un aeroport din Mallorca, scrie Daily Mail.  

Tânăra lucrează pentru o companie aeriană și a cupărat băutura de la un automat din aeroportul Son Sant Joan. 

În momentul în care femeia a început să bea cafeaua, a observat că aceasta avea un gust ciudat, iar când s-a uitat mai atent în pahar, a observat un roi de insecte care se târau în interior.

La scurt timp, femeia a avut un șoc anafilactic,  fața a început să i se umfle și gâtul a început să i se închidă, ceea ce a făcut-o să se chinuie să respire.

Femeia a fost transportată de urgență la spital, unde ar fi petrecut 36 de ore la terapie intensivă.

Citește și
cafea lapte
Cafeaua cu lapte poate avea un efect nebănuit asupra organismului

Medicii i-au administrat adrenalină și alte medicamente înainte de a fi transportată de urgență la o clinică din Palma. Familia ei a depus acum o plângere împotriva aeroportului la Poliția Națională.

Aceștia susțin că prezența insectelor în cafea este o posibilă infracțiune împotriva sănătății publice și vătămare din imprudență, a adăugat site-ul de știri.

Familia a adăugat că aparatul, care a fost închis acum, a fost în mod clar prost întreținut de către personalul aeroportului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult