Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O liniuță între două BMW-uri în oraș s-a sfârșit cu un vitezoman înfipt în lama unui buldoexcavator

Un tânăr a scăpat ca prin minune cu viață, dar se află internat cu răni grave, după ce a intrat cu mare viteză cu BMW-ul pe care îl conducea în lama unui buldoexcavator, în timp ce făcea liniuțe cu un alt BMW. Al doilea șofer este căutat de poliție.  

O cursă între două BMW-uri pe o stradă din orașul vasluian Negrești s-a sfârșit marți cu un bolid înfipt în lama unui buldoexcavator și cu șoferul acestuia în spital, cu ambele picioare rupte, scrie Vremea Nouă.

Inconștiența celor doi tineri care și-au turat la maxim mașinile puternice într-o liniuță pe o stradă din oraș este ieșită din comun și doar norocul a făcut să nu existe și alte victime.

Șoferul celui de-al doilea BMW este căutat de poliție

Tânărul care a intrat cu viteză foarte mare în lama buldoexcavatorului a fost scos cu greu din mașină și dus la spital cu ambele picioare rupte.

Al doilea șofer de BMW a dispărut de la locul accidentului, după ce a văzut ce s-a întâmplat cu partenerul său de curse. Bărbatul este acum căutat de poliție, iar tot ce se știe până acum este doar că BMW-ul avea numere de înmatriculare de Neamț.

Citește și
acc a1
ANIMAȚIE GRAFICĂ cu accidentul de pe A1, în care șoferul unui BMW a murit străpuns de glisiera parapetului

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult