Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O familie a trăit cu o bombă neexplodată sub podea timp de 70 de ani

O familie din oraşul Sankt Petersburg din Rusia a locuit timp de peste 70 de ani deasupra unui obuz, ce a fost descoperit luni sub podeaua apartamentului său, informează AFP.

Rezidenţii unui imobil situat în centrul oraşului Sankt Petersburg, a doua metropolă din Rusia, au descoperit în timpul unor lucrări de renovare "un obuz datând din Al Doilea Război Mondial care se afla sub podea", a declarat pentru AFP o reprezentantă a Administraţiei districtului Petrogradski din Sankt Petersburg, Alexandra Sokolova.

Toţi locuitorii din imobil au fost evacuaţi timp de câteva ore în urma acestei descoperiri, iar obuzul a fost preluat de serviciile specializate trimise la faţa locului, a adăugat ea.

Între 1941 şi 1944, Leningrad (numele din perioada sovietică a oraşului Sankt Petersburg) a avut de suferit de pe urma unei blocade infernale impuse de trupele naziste. Oraşul rusesc - în care mai multe sute de mii de oameni au murit de foame - a fost supus unui şir impresionant de bombardamente şi tiruri de artilerie în perioada menţionată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
proiectil de 122 mm
Un echipaj de poliție a stat o noapte întreagă pe câmp să păzească un proiectil

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult