Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O adolescentă s-a prefăcut că s-a îndrăgostit de un bărbat de 35 ani și l-a înjunghiat când nu i-a oferit cadouri scumpe

O fată de 15 ani, din Marea Britanie, s-a prefăcut că s-a îndrăgostit de un bărbat de 35 de ani pe care l-a cunoscut online. Adolescenta l-a înjunghiat în cap după ce acesta nu i-a cumpărat cadourile cerute.

Chloe Coster, acum în vârstă de 18 ani, s-a prefăcut ca are 19 ani atunci când a abordat un bărbat de 35 de ani, în 2020.

Adolescenta s-a folosit de numele Hope Morgan, spunându-i că vrea să se căsătorească cu el. Ulterior, ea l-a atacat cu un cuțit într-un hotel, scrie dailymail.co.uk.

După ce și-a primit sentința, fata a scris pe contul ei de Facebook: „Da, am făcut ce am făcut și este ce este, dar m-am apărat și nu regret asta. Mi-am primit pedeapsa și mă voi descurca”.

Procurorul Alec Small a declarat, luni, că relația „era condiționată de cadouri și haine scumpe”.

Citește și
avort
„Banii negri” care alimentează mișcările anti-avort din Marea Britanie. Un grup conservator din SUA ar finanța politicile

Înainte de a-l ataca, Coster s-a întâlnit cu acesta la un hotel, de unde i-a sustras 200 de lire sterline, apoi a fugit. Mai târziu, ea s-a întors și a luat o brățară, apoi a fugit din nou.

Pe 20 ianuarie 2021, Coster s-a întâlnit cu bărbatul la un han, cerându-i bijuterii, dulciuri și alcool.

El i-a plătit taxiul și a dus-o în camera lui, de unde ea a furat o pungă de dulciuri pe care a băgat-o în buzunar.

Ulterior, adolescenta a început să caute în cameră în speranța că va găsi mai multe cadouri. Când și-a dat seama că nu găsește nimic, fata s-a enervat și a pornit un scandal. L-a înjunghiat pe iubitul ei de mai multe ori în cap și în brațe.

Bărbatul a spus că dacă ar fi raportat-o poliției atunci ar fi avut și el probleme deoarece fata avea 15 ani.

„Știi că sunt mică, tu ești un bărbat în vârstă care a încercat să mă răpească. Sunt mică, vei avea probleme”, i-a scris Coster într-un mesaj.

Bărbatul a mers la spital pentru a fi tratat, însă medicii au informat poliția. Coster a fost arestată și interogată, dar a mințit cu privire la implicarea ei, spunând că bărbatul o urmărea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult