Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul pentru care un bărbat s-a trezit că e singur în avion. "O experienţă unică"

Un bărbat din Lituania a rămas suprins când a văzut că este singurul pasager al avionului care urmă să plece spre Italia, un Boeing 737-800.

Lituanianul Skirmantas Strimaitis, care zbura de la Vilnius la Bergamo pentru o vacanţă de ski, a avut o uriaşă surpriză când a văzut că el era singurul pasager al unui avion cu 188 de locuri. La bordul aeronavei se mai aflau doar cei doi piloți și cei 5 membri ai echipajului de zbor.

Explicaţia a fost dată de o agenţie de turism care a dezvăluit declarat că avionul a fost închiriat în regim charter de un grup de turiști ce voiau să se întoarcă la Vilnius, și pentru a nu efectua un zbor fără pasageri, au fost vândute bilete doar dus pe linia respectivă. Din fericire pentru lituanian, el a fost singura persoană care a cumpărat un astfel de bilet.

Strimaitis a declarat marți pentru Associated Press că zborul, care a durat mai mult de două ore, a fost "o experiență cu care te întâlnești doar odată în viață".

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
parasutist
Momentul în care un bărbat a sărit din avion aproape dezbrăcat, la minus 50 de grade

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult