Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Miri spulberați de o mașină când plecau de la nuntă. Mireasa a murit pe loc, bărbatul este în stare gravă

O mireasă a sfârșit tragic chiar după nuntă. Tânăra de 34 de ani și proaspătul ei soț au fost spulberați de o mașină condusă de un șofer beat, când plecau de la ceremonie, într-o mașinuță de golf,  potrivit The Guardian.

Samantha Miller, din Charlotte, Carolina de Nord, a murit pe loc, în urma impactului. Alte trei persoane aflate în mașinuța de golf au fost rănite, printre care și mirele, Aric Hutchinson, care a fost internat în stare critică.

Samantha și Arica se căsătoriseră cu doar câteva ore înaintea tragediei. Mama mirelui a creat o pagină GoFundMe pentru a face rost de bani ca să plătească pentru înmormântarea norei ei și facturile medicale ale fiului.

Annette Hutchinson a postat și o fotografie cu cei doi tineri căsătoriți, surprinsă chiar înainte de accident.

Femeia a scris că la spital i s-a înmânat o pungă în care se afla verigheta fiului ei, la cinci ore după ce soția lui, acum decedată, i-a pus-o pe deget.

Șoferul care i-a accidentat este Jamie Lee Komoroski. Acesta conducea o mașină închiriată cu 105 km/h și a frânat foarte târziu, înainte să îi lovească.

Limita de viteză pe insula de lângă Charleston, unde a avut loc tragedia, este de 40 de km/h. Potrivit polițiștilor, mașinuța de golf avea luminile pornite.

Komoroski, în vârstă de 25 de ani, a a fost plasat în arest. El este vizat de patru capete de acuzare, iar pentru fiecare riscă până la 25 de ani de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult