Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesajul emoționant al astrologului Cristina Demetrescu de Valentine’s Day : „Nu știu ce se întâmplă cu omenirea”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Astrologul Crstina Demetrescu a vorbit despre ce rezervă astrele zodiilor de Ziua Îndrăgostiților, și a avut și un mesaj emoționant, în concordanță cu așezarea planetelor în această perioadă.  

„Planeta Venus, care este planeta iubirii feminii, și planeta Marte, care este planeta iubirii masculine, intră pe zodia Vărsătorului. Și mergem așa foarte mult într-o zonă androgină, se uniformizează tot felul de lucruri. Nu știu ce se întâmplă cu omenirea și ce se va întâmpla peste niște ani, dar cel puțin noi trebuie să acceptăm lucrurile astea din jur împrejurul nostru. Că asta este. Femeile pot iubi femei, bărbații pot iubi bărbați.

Vărsătorul trebuie să ne facă, și pe cei care încă nu sunt toleranți cu lucrurile astea, să fie mai toleranți. Este o zodia a unei lumi din care facem parte și pe care trebuie s-o acceptăm până la urmă. Câtă vreme nu te deranjează pe tine lucrul ăsta, nici tu nu cred că trebuie, nici măcar în gândul tău, să stai să gândești. Pentru că nu ești în pielea acelui om, nu simți ce simte el. Și asta este ceea ce ne învață, pentru că putem fi puși în această situație.

Putem să cunoaștem pe cineva, putem să avem un prieten de-al nostru, să facem cunoștință cu cineva sau să ni se ceară ajutorul. Și cred că trebuie să învățăm să nu mai avem genul ăsta de reacții. Se întâmplă lucrurile normale, așa cum evoluează omenirea”, a fost mesajul astrologului la Vorbește Lumea de la ProTV pentru Ziua Indrăgostiților din acest an.

Vedeți aici horoscopul pentru două săptămâni, realizat de Crstina Demetrescu

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult