Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jessie J a făcut show la Timișoara. Peste 20.000 de oameni s-au strâns în Piața Unirii. „Celebrăm capitala culturală”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Jessie J a făcut show la Timișoara! În orașul de pe Bega a fost a doua seară de concerte care marchează simbolic încheierea programului cultural "Timișoara Capitală Europeană".

Cunoscuta artistă a strâns peste 20.000 de oameni în Piața Unirii. Publicul i-a răspuns artistei cu aplauze și a fredonat melodiile cunoscute, odată cu ea. Reporter: Cum vă distrați în seara asta?

Fată: „E super! Jessie J, evident. Îmi place foarte mult și chiar mă bucur că a ajuns aici în orașul nostru. Superb!” Piața Unirii a fost sâmbătă seară plină de oameni. 120 de autocare cu turiști străini au venit la Timișoara special pentru concertul lui Jessie J. Bărbat: „Celebrăm capitala culturală, nebunie, cum trebuie. Îmi place abordarea ei, deși e foarte profesională în ceea ce face, cântă foarte bine, e totuși naturală. Și asta cred că se conectează bine cu omul de rând care a venit să savureze o seară faină.” Tot aseară a urcat pe senă și Roisin Murphy. Deși programul "Timișoara Capitală Culturală Europeană" a ajuns la final, festivitatea de închidere este doar simbolică, spun organizatorii, pentru că multe evenimente continuă și anul viitor. Din februarie și până în prezent, peste 1,3 milioane de turiști au ajuns în orașul de pe Bega.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult