Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Începutul călduros de săptămână, petrecut de telespectatori în fața televizoarelor! PRO TV, lider absolut de audiență

Începutul de săptămână marcat de căldura caniculară a fost mai răcoros din fața televizoarelor! Cei de acasă au urmărit programele PRO TV întreaga seară!

Au aflat cele mai importante informații ale momentului la Știrile PRO TV, s-au distrat alături de sătenii din Las Fierbinți și au încheiat seara cu filmul de acțiune The A-Team – Echipa de șoc.

Cele mai obiective informații au fost urmărite de români la Știrile PRO TV. Jurnalul principal al zilei a fost în topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 5.9 puncte de rating și 33.8% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut doar 2.0 puncte de rating și 11.5% share. La nivel național, aproape 1.1 milioane de telespectatori urmăreau jurnalul, iar în minutul de maximă audiență de la 19:32, peste 1.2 milioane de oameni urmăreau știrile.

Ca de fiecare dată, telespectatorii au râs în hohote cu noile aventuri din Las Fierbinți! În intervalul orar 20:27 – 21:29, episodul a înregistrat 7.2 puncte de rating și 31.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 4.1 puncte de rating și 18.0% share. Peste 1.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit episodul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:13, aproape 1.6 milioane de români erau cu ochii pe PRO TV.

În intervalul 21:30 – 23:50, cei de acasă au fost cu ochii pe The A-Team – Echipa de șoc, iar filmul a fost lider absolut de audiență! Producția a obținut 6.2 puncte de rating și 25.3% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 5.5 puncte de rating și 22.3% share. Peste 900 de mii de români au trăit acțiunea la maximum.

Nu ratați în această seară Las Fierbinți și filmul Ronin: 47 pentru răzbunare!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult