Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gigel a fost vedeta unui festival din Iași dedicat necuvântătoarelor. Toți copiii au vrut să-l ia în brațe

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un festival dedicat necuvântătoarelor a fost găzduit în aceste zile în Iași, la Universitatea de Știintele Vieții.  

Participanții au adus cei mai frumoși căței și cai. Dar vedeta a fost un miel drăgălaș, pe care au vrut să-l ia în brațe toți copiii. Cei mai norocoși au plecat acasă cu un prieten necuvântător de la târgul de adopții.

Gigel a fost salvat și crescut de studenții Universității de Științele Vieții din Iași. Pentru că e drăgălaș și foarte prietenos, a devenit ușor atracția principală a festivalului.

Ionela Clara, studentă: „L-am găsit într-o stare critică. A stat o săptămână întreaga pe perfuzii, să-l facem să se simtă mai bine și apoi am început să-l hrănim, ca să fie cum e acum bine și voios și fericit și foarte prietenos cu lumea".

Cai impunători s-au plimbat în voie prin mulțime. Tot aici au fost prezenți Linda și Yodo - doi căței care stau în aceeași casă și sunt buni prieteni.

Citește și
urs, animal
Ce trebuie să faci dacă te întâlnești cu un animal sălbatic. Recomandările salvamontiştilor

Bărbat: „Cele mai frumoase pe care le avem acasă. O fetiță de Rottweiler în vârstă de doi ani și un Pomeranian frumos. Nu s-au certat, nu nimic. Avem grijă să nu provocăm gelozie între ei și e pace și liniște”.

Gerard Jitareanu, rector USV Iași: „Avem adopții foarte importante, avem cai și dresaj de cai. O zi plină cu multiple activități și multe surprize".

La festivalul ajuns la patra ediție intrarea a fost liberă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult