Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Festivalul INIMO din Iași a ajuns la final. Spectatorii s-au bucurat de muzică și au cântat împreună cu Horia Brenciu

Your browser doesn't support HTML5 video.

Festivalul INIMO, organizat la Iași, a ajuns duminică seară la final. Cu banii adunați din donațiile spectatorilor, voluntarii vor cumpăra haine și rechizite pentru elevi din familii greu încercate de soartă.

Copii, părinți și bunici, deopotrivă, s-au adunat în fața scenei și au cântat împreună cu Horia Brenciu. Femeie: „Foarte bine, foarte bine, mulțumim părintelui Damaschin pentru ocazia de a avea un spectacol și de a putea dărui din suflet așa cum o face și dumnealui." Toți s-au bucurat de muzică, mai ales că distractia a venit la pachet cu o faptă bună. Femeie: „Sperăm că și-au îndeplinit targetul și că au strâns suficient de mult cat sa le duca visurile mai departe.” Femeie: „Mă simt super și mă bucur să văd că atâta lume participa aici și ajută acești copii.” Feli, cântăreață: „Mă bucur că intru în lumea copiilor care au nevoie de noi cu ce pot eu să contribui." Aglomerație a fost și printre standurile cu mâncare. Cuplu: „Ne luăm niște preparate de post unii dintre noi, ceilalți ce doresc.”

Reporter: După atâta distracție?

Cuplu: „Merge, da, hidratare și mancare!” Banii adunați în cadrul festivalului din donații vor fi folosiți pentru a ajuta miile de copii de care se ocupă Asociația Glasul Vieții. Dan Damaschin, preot misionar: „Mai avem mult de treabă. Mergem la depozite, ne punem sacii în mașină și plecăm să dăm haine la copii. Trebuie să ne uităm atent și la facturile care încă mai trebuiesc achitate.” Evenimentul a ajuns la ediția cu numărul 3.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult