Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doar „geniile” pot observa lampa ascunsă din această imagine în doar 7 secunde

O nouă iluzie optică te provoacă să găsească lampa ascunsă în imaginea care te va pune în dificultate. Cei care reușesc să repereze obiectul în șapte secunde pot fi clasificați drept „genii”.

O iluzie optică este ceva care se joacă cu vederea ta - făcându-ți ochii să vadă ceva diferit de ceea ce este de fapt. Dar dacă reușiți să vă faceți creierul și ochii să lucreze împreună pentru a vedea obiectul pe care îl căutați - sunteți destul de inteligenți.

Efectuarea unui puzzle mental, cum ar fi o iluzie optică sau teaser-uri, vă poate oferi creierului un antrenament - care este grozav pentru concentrare și creșterea puterii creierului.

O nouă iluzie optică îi provoacă pe oameni să găsească o lampă ascunsă în imagine – dar pentru că este o iluzie optică, nu va fi atât de evidentă pe cât ați putea crede.

În imaginea, care a fost împărtășită de JagranJosh, puteți vedea un bărbat, îmbrăcat într-un halat verde și roșu, pălărie ascuțită și baston care se plimbă pe o stradă cu mai multe case.

O lampă este ascunsă în imagine și este treaba ta să o găsești – dar există o limită de timp. Dacă reușești să vezi lampa ascunsă în șapte secunde, ești practic un geniu.

Dacă încă te străduiești să găsești lampa, încearcă să privești imaginea cu susul în jos - acest lucru ar putea ajuta creierul tău să descifreze imaginea. Dacă nu, atașăm rezolvarea mai jos.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult