Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doamnele și domnișoarele și-au încheiat ziua de 8 Martie în cluburi sau restaurante. „Soții sunt acasă cu copiii”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ziua în care au fost sărbătorite femeile din toată lumea s-a încheiat pentru multe doamne și domnișoare în cluburi sau restaurante.

Noaptea a fost una lungă în Centrul Vechi din București, unde s-a dansat până la epuizare. În schimb, 250 de femei au ales să marcheze 8 Martie cu o porție de cultură și au ajuns vineri seară la Art Safari. Au avut parte de un tur ghidat și de muzică live ceva mai liniștitoare.

Doamnele si domnisoarele care au ajuns la Art Safari au luat la pas cele cinci expozitii abia deschise publicului. Femeie: „Este o surpriză din partea prietenului meu și a fost o experiență foarte plăcută.” Călătoria în lumea artei a fost una ghidată, spre încântarea femeilor dornice să descopere lucrări semnate de români. Femeie: „Suntem mari iubitoare de artă și colecționare începătoare. Mi-aș dori să fie 8 Martie în fiecare zi." Femeie: „Foarte multă culoare, informație. Fiica mea m-a invitat, cadou de ziua mamei.” Femeie: „Eu și prietena mea ne-am dorit să petrecem Ziua Mamei într-un mod inedit. Fiecare expoziție în parte este realizată minunat.” Seara a fost completată de muzica live și un pahar de vin. Daiana, cântăreață: „Îmi place foarte mult faptul că oamenii vin să vadă artă românească și să susțină artiștii și creatorii români.” În cluburi, tot sărbătoritele zilei au fost în centrul atenției. Andreea a avut două motive pentru a petrece până la răsăritul soarelui. Sâmbătă este ziua ei de naștere, iar prietenele i-au pregătit o surpriză la miezul nopții. Andreea, sărbătorită: „Foarte frumos, nu m-am așteptat. Am petrecut alături de prietene, superb. Plecăm de dimineață când se închide.” Și nu au fost singurele hotărâte să danseze până dimineața. Femeie: „Soții sunt acasă cu copiii și noi ne distrăm. Spontan și e super bine.” Femeie: „Să dansăm, să ne simțim tinere. Am aranjat noi între fete, doar fete.” Femeie: „E prima ieșire de anul asta cu fetele.” Astfel de petreceri au fost organizate în mai toate cluburile și restaurantele din București.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult