Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a furat hoțul Bombonel 5.500 lei în 17 secunde

Un hoț din Iași, pe nume Bombonel, care a dat o lovitură de 5.500 de lei în doar 17 secunde a fost prins după 3 zile și condamnat definitiv la 1 an și 2 luni de închisoare cu suspendare.  

Un bărbat pe nume Ioan Bombonel, din Iași, a fost condamnat definitiv la 1 an și 2 luni de închisoare cu suspendare pentru furt, după ce a furat 5.500 de lei în doar 17 secunde, scrie Ziarul de Iași.

Furtul a fost comis pe 10 februarie 2023, când Bombonel, însoțit de o complice, a intrat după o tânără într-un magazin, i-a scos un iPhone 13 din buzunar, apoi a ieșit, totul în doar 17 secunde.

Identificarea hoțului a durat doar trei zile, Bombonel fiind trimis în judecată pentru furt.

Condamnat inițial doar cu amendă penală

Inițial, Judecătoria Iași a considerat că infracțiunea nu a fost foarte gravă și l-a condamnat la o simplă amendă penală de 2.250 lei, echivalentă cu 210 zile-amendă și la plata a 5.500 lei către victimă, reprezentând contravaloarea telefonului sustras.

Citește și
politie
Un hoț de buzunare din București a fost bătut de doi bărbați într-un parc, în urma unui scandal. Indivizii au fost reținuți

Procurorii au făcut însă recurs, întrucât Bombonel era recidivist, iar Curtea de Apel Iași l-a condamnat la 1 an și 2 luni cu suspendare, ținând cont și de faptul că a stat 4 luni în arest preventiv. Sentința este definitivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult