Culturistul care mânca 16.500 de calorii pe zi și își injecta insulină pentru a mânca și mai mult a murit. Cum arăta meniul
Galerie foto
Culturistul belarus Illia Golem, despre care se spunea că era ”cel mai monstruos bodybuilder”, a murit la 36 de ani în urma unui infarct suferit pe 6 septembrie la domiciliul său, după care a intrat într-o comă din care nu s-a mai trezit, scrie New York Post.
Conform El Comercio, ”monstrul” Golem mânca de șapte ori pe zi. Înfuleca 108 bucăți de sushi la o singură masă, două kilograme și jumătate de fripturi, 14 clătite din fulgi de ovăz cu sirop de arțar și 1.600 de grame de orez pentru a ajunge la cele 16.500 de calorii pe zi pe care și le impunea.
Illia Golem a fost pentru mulți un mutant anabolic, la 36 de ani și la 1,85 înălțime cântărea 165 de kilograme.
El însuși știa că își riscă viața și nu recomanda nimănui dieta pe care o ținea, cu atât mai puțin practicile pe care le desfășura pentru a câștiga mai multă masă musculară.
„În copilărie îmi doream să fiu ca Arnold Schwarzenegger și Stallone în Rambo. Și când oamenii treceau pe lângă mine vedeau un monstru. Am vrut să fiu la fel de puternic ca idolii mei de la Hollywood. În orășelul meu s-a deschis o sală de sport și m-am înscris”, povestea el pe canalul său media.
„Când am început să mă antrenez nu era internet sau rețele sociale de învățat, m-am ghidat doar de cunoștințele mele din reviste și cu ajutorul proprietarului sălii”, a mai spus el.
Illia Golem era capabil să ridice 272 de kilograme pe bancă și 317 de kilograme în deadlift.
Ce mânca într-o singură ziRevista „Sănătatea bărbaților” a publicat în urmă cu un an dieta pe care a urmat-o acest culturist neprofesionist. Pe atunci, mânca ”doar” șase mese pe zi.
• Masa 1: 300 de grame de ovăz • Masa 2: 3 farfurii de sushi a câte 36 bucăți (1.600 de grame de orez, 800 de grame de somon) • Masa 3: 1.300 de grame de carne de vită și un desert cu înghețată • Masa 4: 500 de grame de orez, măsline, omega 3 și un bol de paste proaspete • Masa 5: 200 de grame de brânză și 300 de grame de paste • Masa 6: Alte 1.300 de grame de carne de vită și 700 de grame de branză de vaci sau ricotta
Cauza morții este încă necunoscută, deși, din cauza cantităților nesănătoase ingerate, Illia putea suferi de hipertensiune arterială și era predispus la tot felul de boli care au dus la moartea sa prematură.
Se ia în considerare și posibilitatea ca cele 50 de unități de insulină pe care el însuși a recunoscut că și le injecta în fiecare zi pentru a putea mânca mai des să fie o cauză a morții.
În plus, și-ar fi putut injecta și Synthol, o substanță care este compusă în principal din ulei și este injectată în anumite zone ale corpului pentru a-i crește volumul.
Sursa: StirilePROTV
Dată publicare: 12-09-2024 18:02