Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Creatura necunoscută fotografiată noaptea într-un parc. Supraveghetorii au lansat o campanie online de recunoaștere

O creatură necunoscută a apărut într-un parc natural, surprinsă noaptea într-o fotografie. Paznicii au lansat o campanie online pentru a identifica animalul din imagini, pentru că au rămas în pană de idei.

Într-o fotografie trimisă de un vizitator al zonei, apare o creatură pe care nici măcar paznicii parcului național din SUA, din Rio Grande, nu au putut să o identifice. Experții cred că este vorba de un mamifer, dar au lansat fotografia „în dezbatere publică” pentru a se lămuri despre ce animal este vorba.

Rangerii parcului Bentsen-Rio Grande Valley din Texas, SUA, nu au putut să recunoască o creatură lungă, cu patru picioare. Aceasta a fost filmată de un vizitator al parcului, iar îngrijitorii din parc au decis să posteze imaginea online în speranța că cineva ar putea da o mână de ajutor pentru identificarea animalului, arată publicația Daily Star.

Personalul parcului a încărcat pe rețelele de socializare o imagine alb-negru a creaturii, întrebându-se dacă nu cumva ar putea fi evadată de la o grădină zoologică, sau ar putea fi chiar o specie complet nouă.

„Surprins pe cameră - un animal misterios care pândește în Rio Grande Valley! Ne batem capul să identificăm această creatură” au postat aceștia.

Citește și
peste vampir
O creatură supranumită ”pește vampir” care suge sânge a fost descoperit pe o plajă din Olanda

„Este o specie nouă? A evadat de la o grădină zoologică din apropiere? Sau doar un paznic de parc deghizat? Indiferent de asta, este palpitant să vezi un animal atât de ciudat în habitatul său natural. Vă vom ține la curent pe măsură ce vom continua să anchetăm acest mister" au mai scris rangerii, mai în glumă, mai în serios.

Sute de oameni și-au dat cu părerea despre ce ar putea fi creatura misterioasă de la miezul nopții, spunând că ar fi capibara, urs sau furnicar.

Au fost colectate mostre de pământ din zonă, în speranța că se va putea extrage ADN-ul creaturii.

Unele persoane au considerat că ar putea fi vorba chiar de o încrucișare între două specii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult