Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este, de fapt, ”vampirul” elvețian care a provocat prăpădul din Sibiu. Povestea tristă a ”urmașului” lui Dracula

Tânărul drogat care a produs accidentul în lanț din Sibiu, după ce a furat o mașină și a fost urmărit de poliție pe DN 1, a comis fapte similare și în Elveția. Cel care speră să devină vampir a crescut în case de copii și trăiește din ajutor social.

Elvețianul de 19 ani care a comis duminică, 20 octombrie, un accident în lanț pe DN 1, în timp ce gonea drogat cu o mașină furată, cu poliția pe urmele sale, a săvârșit fapte similare și în Elveția, țara natală în care a avut numeroase probleme cu legea.

Louis Eberhard a comis în ianuarie 2022 un accident fără victime, la bordul unei mașini furate, iar în decembrie a fost prins din nou într-o mașină furată, au transmis polițiștii din Elveția omologilor români.

”A fost reclamat în mai multe rânduri pentru furturi mărunte și distrugeri (mașini vandalizate). Nu a avut condamnări cu închisoare, a făcut muncă în folosul comunității ca pedepse pentru diversele acte antisociale săvârșite în Elveția”, au explicat surse din poliție pentru Știrile PRO TV.

Tânărul elvețian de 19 ani nu are ocupație și trăiește din ajutor social, iar în România se află de circa un an de zile și hoinărește dintr-un oraș în altul.

Citește și
vampir elvetian
Victimele accidentului produs în Sibiu de ”vampirul” elvețian spun că polițiștii i-au pus în pericol. ”Vite în drum”
A trăit toate viața în case familiale și visează să ajungă vampir

Elvețianul care se proclamă ”urmaș” al lui Dracula și spune că visează de mic să devină vampir a fost instituționalizat până la vârsta de 18 ani. Tânărul a trăit toată viața în case familiale din sistemul de protecție al minorilor din Elveția. ”Vampirul” elvețian și-a modificat și fizionomia pentru a arăta cât mai mult ca un veritabil descendent al lui Dracula.

Trei persoane au ajuns la spital și patru mașini au fost avariate după cursa nebună din Sibiu. Victimele au dat ulterior vina pe poliție pentru situația lor, spunând că au fost folosite ca scuturi pentru ca oamenii legii să-l prindă pe elvețianul drogat și fără permis.

Anterior, ”vampirul” a încercat să fure un tir. Elvețianul voia să ajungă cu orice preț în pădurea Hoia-Baciu din Cluj, despre care a auzit că este bântuită. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult