Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cât costă un zbor cu parapanta. „Cel mai vechi vis al omenirii, sa zboare ca o pasăre"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cei mai mulți dintre noi aleg să petreacă weekend-ul într-un loc special, la aer curat. Alții, mai curajoși și dornici de senzații tari, preferă o experiență în aer. Așa că aleg un zbor cu parapanta.

De la sute de metri altitudine, lumea pare mai frumoasă ca oricând.

E un sport costisitor, dar toți cei care l-au încercat spun că merită investiția, măcar o dată în viață.

Cei care au zburat cu parapanta spun că experiența e de neuitat. Ai pământul la picioare, iar cerul - mai aproape ca oricând. Și dacă alegi momentul potrivit, poți fi martorul unui apus de soare magic.

Am încercat și noi senzațiile la nivel înalt.

Elena Bejinaru, corespondent Știrile ProTV: „Suntem la 250 de metri înălțime şi urcăm rapid, cu câte 12 metri pe secundă. Peisajul este superb.”

Pentru a zbura cu parapanta, avem nevoie de un costum special, cască, mănuși și de o parașută de rezervă, care oferă un plus de siguranță. Odată echipați, cerul este limita.

Fată: „Este absolut fabulos, absolut! Nu am cuvinte, deci am plâns de fericire! Este minunat."

O femeie nu va uita niciodată ziua în care a împlinit 47 de ani.

Femeie: „E prima dată, mi-am făcut cadou de ziua mea experiența aceasta. „E o senzație unică și am simțit ca e ok sa o facem."

Reporter: „Cum a fost?” Bărbat: „E liniște, e foarte fain, foarte calm practic tot, numai vâjâie vântul şi îţi vezi de treabă."

Radu Virgil Constantin, instructor de zbor cu parapanta: „Este o forma de zbor nemotorizată care ne aduce foarte, foarte aproape de forma de zbor a unei păsări. Cel mai vechi vis al omenirii, sa zboare ca o pasăre."

În funcție de condițiile meteo, un zbor cu parapanta poate dura de la 5 minute până la câteva ore. Preţurile pornesc de la 350 de lei şi pot ajunge la 1.000 de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult