Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bucureștenii s-au strâns în număr mare pe Bulevardul Kiseleff, la Street Food Festival. Burgerul, cel mai căutat preparat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bulevardul Kiseleff din Capitală s-a transformat weekend-ul acesta într-un mare restaurant în aer liber. Unul complex, cu preparate din bucătării cu specific românesc și internațional. Iar bucureștenii nu au stat deoparte.

În familie sau cu prietenii, au ieșit sâmbătă seară în număr mare să ia masa în oraș, la Street Food Festival.

Aproximativ 60 de rulote, unde sunt gătite fel și fel de preparate, au fost parcate pe Bulevardul Kiseleff în acest weekend. Iar pofticioșii nu s-au lăsat așteptați.

Tânără: „Mă simt foarte bine și e un vibe frumos, îmi place, e foarte bună mâncarea”.

Tânără: „Nu mă așteptam să fie atât de multă lume. Sunt foarte multe tipuri de mâncare”.

Reporter: Prețurile cum ți se par?

Citește și
Meniu traditional de Paște
Ce cuprinde un meniu de Paște. Cum sa pregătești fiecare fel de mâncare tradițional

Tânără: „Puțin peste medie, dar normale pentru o caravană”.

Bărbat: „E puțin aglomerat, dar după o perioadă în care am stat închiși în casă... puțină aglomerație nu strică. Frecventăm astfel de festivaluri, cu copiii, cu familia”.

Tânăr: „E o experiență foarte, foarte mișto. Plănuiesc un burger”.

A fost și unul dintre cele mai căutate preparate. Oamenii au stat zeci de minute la rând pentru o comandă.

Bărbat: „Am stat o jumătate de oră la o coadă, după care a luat curentul, chiar când am ajuns și ne-am așezat la a doua coadă”.

Tânăr: „Ne-am oprit de două ori să ne luăm de mâncare că n-ai cum să reziști”.

Căpitanu Diana, comerciant: „Foarte căutați au fost clasicii de vită, dar foarte căutați au fost și cei vegetarieni, dar și cei cu somon”.

Cei mici au fost dornici să încerce feluri noi de mancare.

Băiețel: „Am fost la Spotlight și acum am venit să mănănc”.

Reporter: Ce vrei să mănânci?

Băiețel: „Pleșcavița Sârbului și acum aștept comanda”.

La capitolul desert, mulți au preferat cannoli.

Tânără: „Foarte buni. Și în vacanță în Italia, dar și în România am mai încercat”.

Ciprian Zobuian, comerciant: „Are la bază o crustă crocantă prăjintă în mai multe uleiuri, învelită în ciocolată cu o cremă. Întodeauna auzim la clienți: am mâncat, ne-a plăcut, am fost în diverse localități din Italia. Este un desert care le aduce aminte de vacanțele din Italia”.

Sunt, așadar, bucate pentru toate gusturile.

Avin Arabo, PR: „Avem indian, thailandez, vietnamez, american. Din Europa avem Germania, Italia, paste, pizza și Pleșcavița care este sârbească. Conceptul Street Food a apărut mai demult în Asia și apoi în tot restul Europei”.

Atmosfera de festival a fost completată de muzică live.

Bucatarii vor fi pe poziții și duminică, în cadrul festivalului, între orele 13 și 23.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult