Modifica setarile cookie
Toate categoriile

BMW recheamă în service milioane de mașini. A fost identificat un defect care poate provoca un incendiu la bord

BMW va rechema în service până la 2 milioane de mașini fabricate între 2010 și 2022 după ce a identificat o posibilă defecțiune care poate conduce la efecte severe, inclusiv incendiu la bord.  

O scurgere de lichid a sistemului EGR de pe unele modele BMW stă la baza unei rechemări care cuprinde până la 2 milioane de mașini ale mărcii la nivel global, din care 800.000 numai din Germania, scrie Profit.

Este vorba despre o defecțiune care constă în scurgeri de glicol, un alcool folosit pentru răcirea gazelor. Acesta poate conduce cu ușurință la aprinderea gazelor de eșapament aflate la o temperatură ridicată sau a reziduurilor de ulei din motor, efectul cel mai grav fiind incedierea vehiculului.

Rechemarea vizează aproape toate mașinile BMW

BMW va rechema practic aproape întreaga sa gamă de automobile: Seriile 1, 2, 3, 4, 5, 6 și 7, dar și SUV-urile X1, X3, X4, X5 și X6. Mașinile vizate au fost fabricate între 2010 și 2022.

Odată ajunsă în service, mașina va fi verificată de angajații service-ul BMW, pentru a vedea dacă există scurgeri de lichid. Dacă este cazul, sistemul va fi înlocuit.

Citește și
sediul bmw
BMW investește, în sfârșit, în România. Orașul în care va angaja mii de oameni

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult