Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat din Făgăraș, prădat de o mică avere de musafiri. Cea mai scumpă partidă intimă

Un bărbat din Făgăraș a fost prădat tocmai de femeia pe care o adusese în casă ca să întrețină relații intime. După ce s-a trezit, a constatat că îi lipsesc 10.000 de euro și telefonul mobil.

Polițiștii au reușit să o găsească, dar aceasta nu mai avea banii, însă își cumpărase o serie de obiecte casnice cu suma furată, relatează publicația brașov.net.

Potrivit polițiștilor de la IPJ Brașov, pe 5 august, bărbatul a chemat-o pe femeie în casă, iar aceasta a mai venit cu un alt bărbat. Toți au consumat alcool, iar apoi femeia a întreținut relații intime cu bărbatul păgubit. Când şi-a dat seama că îi lipsesc banii şi telefonul mobil, bărbatul a alertat imediat Poliţia.

„Polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat, în vârstă de 42 ani, din orașul Victoria, județul Brașov și o femeie, în vârstă de 32 ani, din municipiul Făgăraș, județul Brașov. Astfel, la data de 9 august 2022, polițiști (...) au efectuat 4 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Făgăraș și orașului Victoria, din județul Brașov, ocazie cu care au fost identificate mai multe bunuri, printre acestea și bunuri asupra cărora există suspiciunea rezonabilă că ar fi fost achiziționate cu suma de bani, ce ar fi fost sustrasă, precum și mai multe înscrisuri” au precizat polițiștii.

Bărbatul și femeia care îl vizitaseră pe păgubit au fost arestate pentru 30 de zile. Femeia este cercetată pentru furt calificat iar bărbatul care a ajutat-o pentru complicitate la furt calificat.

Citește și
Polițista care s-a ales cu mașina distrusă de o femeie pe care a întrerupt-o dintr-o partidă de amor, despăgubită de stat
Polițista care s-a ales cu mașina distrusă de o femeie pe care a întrerupt-o dintr-o partidă de amor, despăgubită de stat

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult