Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat acuzat că a furat 23.000 de dolari în timpul unui zbor. Cum a reușit să sustragă suma

Un bărbat a fost acuzat de furt după ce ar fi sustras peste 23.000 de dolari cash de la trei pasageri în timpul unui zbor între Vietnam și Singapore.

Bărbatul a fost identificat drept Zhang Xiuqiang, un cetățean chinez în vârstă de 52 de ani, care se afla la bordul unui zbor operat de Scoot, aripa low-cost a Singapore Airlines.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a declarat pentru CNN că „era la curent cu un incident” care a avut loc la bordul unui avion care zbura de la Ho Chi Minh City la Singapore pe 16 decembrie.

„Echipajul nostru a fost alertat de un pasager cu privire la o suspiciune de furt în avion și a anunțat departamentul de poliție al aeroportului. Pasagerii implicați au fost scoși din avion de către autoritățile aeroportuare pentru investigații suplimentare, iar debarcarea a decurs normal pentru restul pasagerilor noștri”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Potrivit rechizitoriului, Zhang ar fi furat de la trei pasageri diferiți. El ar fi luat 3 milioane de dong vietnamezi (123 de dolari) din rucsacul unui pasager și 510 milioane de dong vietnamezi (20.950 de dolari) și o bancnotă de 50 de dolari singaporezi (38 de dolari) dintr-o geantă neagră care aparținea unui alt pasager.

Citește și
Politie
Un tânăr și un adolescent au furat scule electrice în valoare de 45.000 de lei dintr-o magazie. Ce s-a întâmplat după

De asemenea, el ar fi luat 1.000 de dolari și 930 de dolari singaporezi (700 de dolari) dintr-un plic găsit într-o geantă gri aparținând unui al treilea pasager.

În septembrie, un bărbat a fost arestat în Taiwan pentru că ar fi furat bani din bagajul de mână al unui alt pasager într-un zbor de la Tokyo la Taipei.

Zhang a fost arestat preventiv. Dacă va fi găsit vinovat de furt, el riscă până la trei ani de închisoare, o amendă sau ambele pentru fiecare acuzație.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult