Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Angajată a unui supermarket, înțepată de un scorpion ascuns într-o ladă cu căpșuni, în Constanța

Un scorpion ascuns într-o ladă cu căpșuni a înțepat o angajată a unui magazin din Constanța. Femeia nu a văzut scorpionul, care a atacat-o, ajungând la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

 

Femeia este angajată a unui lanț de supermarketuri din Constanța, iar incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Este considerat accident de muncă, pentru că a avut loc la locul desfășurării activității, în timpul programului de muncă.

Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanţa a anunţat că, la sfârşitul săptămânii trecute, a avut loc un accident de muncă.

Astfel, o femeie în vârstă de 44 de ani, lucrător comercial, a fost muşcată la mâna stângă de un scorpion care se afla într-o ladă cu căpşuni. În urma evenimentului, femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale, relatează news.ro. Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie a lanțului de magazine, iar după finalizarea cercetării dosarul va fi transmis pentru verificare şi avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult