Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Aglomerație pe DN1. Turiștii care s-au întors de la munte, au așteptat ore în șir în coloane. „Foarte aglomerat. Dezastruos”

Your browser doesn't support HTML5 video.

În țară, zăpada i-a ținut ocupați pe turiști și duminică. Poiana Brașov a fost animată de cum au pornit instalațiile pe cablu.

Aglomerația de pe pârtii s-a mutat, apoi, pe DN1, unde oamenii au plătit cu ore din viețile lor, pentru că au vrut să stea două zile la munte.

Ca să nu piardă ultima zi de pârtie, în Poiana Brașov, turiștii s-au trezit devreme. A fost ceață, însă asta nu i-a împiedicat să se bucure de zăpadă.

Bărbat: „De abia a venit zăpada. Sperăm să țină cât mai mult. Am venit de o jumătate de oră și acum testez pârtia. Nici nu bate vântul, nici nu este foarte frig”.

Unii abia au învățat să se dea cu schiurile sau cu snowboardul.

Citește și
zapada
Vremea azi, 26 ianuarie. În ce zone se anunță ploi și ninsori

Femeie: „Nu e distractiv să tot cazi. Deci îmi doresc să învăț, dar e fain, e super fain. E bine că facem mișcare”.

Copil: „Foarte mega fain. Da. Abia am început”.

Câțiva s-au oprit în vârf de munte și s-au pus pe dans.

Femeie: „De la vinul fiert mai bine”.

Bărbat: „E senzațional aici, prima zăpadă cum trebuie și e fain, atmosferă”.

Radu Stroe, manager entertainment: „Trebuie să sărbătorim că avem zăpadă în sfârșit”.

Dar, cum orice lucru bun ține puțin, a urmat întoarcerea acasă. DN1 s-a dovedit iar de netrecut. Coloana către București începea de la ieșirea din Predeal. Mașinile circulă bară la bară. Șoferii stau în trafic în jur de 50 de minute pentru a parcurge 14 km, un drum pe care, în mod normal, îl fac în aproximativ 15 minute.

Șofer: „Cauciucuri, motorină și să ai răbdare, că la ce e în față... Până unde trebuie să ajung eu, îmi arată trei ore și 19 minute”.

Șofer: „Foarte aglomerat. Dezastruos. 40 de minute în 12 km. Cât avem de făcut pe porțiunea asta de drum, nu mi se pare ok”.

Traficul a fost îngreunat încă de la prânz, în special în zona stațiunilor montane.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult