Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a reacționat Cristiano Ronaldo la cele 6 goluri ale Portugaliei, după ce a fost lăsat rezervă. GALERIE FOTO

Cristiano Ronaldo a fost rezervă în meciul cu Elveția, din optimile Cupei Mondiale din Qatar. Selecționerul Fernando Santos a explicată că a fost vorba despre o „opțiune strategică”.  

Presa portugheză a scris însă că Fernando Santos nu ar fi digerat ieşirea lui CR7 după înlocuirea din meciul cu echipa Coreei de Sud şi i-a luat acestuia banderola de căpitan, care va ajunge pe braţul lui Pepe, celălalt veteran al echipei lusitane, scrie News.ro.

Gonçalo Ramos, atacantul de 21 de ani al Benficăi, i-a luat locul lui Cristiano Ronaldo în primul 11, la meciul cu Elveția și a reușit o triplă.

Atacantul de 37 de ani nu a părut foarte supărat că a fost lăsat pe bancă de selecționerul Fernando Santos. Cristiano Ronaldo s-a bucurat la golurile coechipierilor săi și a intrat pe gazon ca să își îmbrățișeze colegii, după fiecare reușită.

Portugalia a marcat de cinci ori cu Elveția. Pentru lusitani au marcat Goncalo Ramos de trei ori, Pepe, Raphael Guerreiro și Leao. Fundașul elvețian Akanji a înscris pentru Elveția, în înfrângerea cu 6-1.

Cristiano a fost introdus pe teren în minutul 71 al partidei, când scorul era deja 5-1 în favoarea lusitanilor.

Este pentru prima oară după Euro 2004 când Cristiano Ronaldo lipseşte din echipa de start a unui meci decisiv al echipei Portugaliei, în afara cazurilor când a fost accidentat sau suspendat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult