Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Simonis: „Scorul lui Nicuşor Dan a scăzut în ultimele săptămâni, scorul Gabrielei Firea este în creştere”

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, social-democratul Alfred Simonis, a subliniat, luni seară, că Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, poate recupera procentele care o despart de principalul contracandidat, Nicuşor Dan.

„Două săptămâni sunt multe în campania electorală. Am văzut că scorul Nicuşor Dan a scăzut permanent în ultimele săptămâni, scorul doamnei Firea este în creştere. Diferenţa este de patru procente, dacă nu mă înşel, între Nicuşor Dan şi Gabriela Firea”, a declarat Alfred Simonis, la Antena 3, luni seară.

Simonis a adăugat că este suficient timp pentru ca PSD să treacă pe prima poziţie în sondaje.

„Să aşteptăm aceste două săptămâni, pentru că eu cred că e timp suficient să trecem pe prima poziţie. Dacă ne amintim, în 2020, doamna Firea era pe prima poziţie în sondaje şi Nicuşor Dan la patru-cinci procente în spate şi au fost indecişi la vot. Prin urmare, cred că în acest moment Nicuşor Dan n-are niciun argument pentru a câştiga un nou mandat în fruntea Primăriei Capitalei. Aşa că sunt încrezător în şansele candidatei noastre”, a precizat Simonis.

Actualul primar general Nicuşor Dan candidează independent, cu susţinerea Alianţei Dreapta Unită, iar PSD, PNL şi AUR au propriii candidaţi pentru Primăria Bucureşti, potrivit News.ro.

Citește și
nicusor dan
Campania lui Nicușor Dan, la DNA, după plângerea depusă de candidatul AUR, Mihai Enache

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult