Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Poliția a declanșat urgent verificări, după ce Diana Șoșoacă a fost filmată purtând o uniformă și o cască de polițist

Your browser doesn't support HTML5 video.

Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) a dispus de urgenţă efectuarea de verificări, după ce preşedintele partidului S.O.S. România, Diana Iovanovici-Şoşoacă, a fost filmată purtând o cască de polițist.  

"Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public în care un candidat la alegerile din data de 9 iunie apare purtând elemente din uniforma şi foloseşte motocicleta de serviciu a unui agent de poliţie, Centrul de Informare şi Relaţii Publice al IGPR face următoarele precizări: conducerea IGPR condamnă ferm orice asociere a unui angajat al instituţiei cu o persoană aflată în campanie electorală şi folosirea echipamentelor şi a tehnicii din dotare pentru promovarea unor programe electorale, candidaţi ori partide politice", a transmis, joi, IGPR.

De asemenea, conducerea IGPR a dispus de urgenţă efectuarea de verificări cu privire la posibile încălcări ale legislaţiei electorale şi ale Legii 360/2002 privind Statutul Poliţistului, menţionează sursa citată.

"Reafirmăm angajamentul de a menţine integritatea şi neutralitatea în toate acţiunile noastre şi de a lua măsuri ferme împotriva oricăror abateri", mai transmite IGPR.

Diana Şoşoacă - candidat la Primăria Capitalei - a publicat, joi, pe pagina sa de Facebook, un filmuleţ însoţit de mesajul "Ziua Porţilor Deschise la Poliţia Română! Mulţumim Poliţiei Române! 30.05.2024".

Citește și
Diana Sosoaca, Israel
VIDEO. Diana Șoșoacă, scandal în Parlament la ședința dedicată prieteniei cu Israel: ”Rușine. Trădătorilor. Trăiască Garda!”

În clipul video, aceasta apare purtând o uniformă specifică armatei şi cască de poliţist şi se urcă pe motocicleta de serviciu a unui agent de poliţie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult