Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Luptă strânsă pentru Casa Albă. Trump a ținut un miting în New York: „Kamala, ești concediată”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Donald Trump, candidatul republican pentru Casa Albă, a încheiat o săptămână plină de mitinguri electorale cu un eveniment organizat pe faimoasa arenă Madison Square Garden din New York.

O alegere neobișnuită, consideră comentatorii, în condițiile în care statul natal al fostului președinte votează tradițional cu democrații și nu reprezintă o miză pentru alegeri. La uriașul eveniment au participat soția lui, Melania Trump, și celebrități precum Elon Musk sau Hulk Hogan.

Scumpă la vedere în timpul campaniei electorale, Melania Trump a participat la mitingul organizat pe arena Madison Square Garden din New York.

Fostul cuplul prezidențial a oferit lumii un moment rar de afecțiune: Donald Trump și-a sărutat soția de trei ori pe obraz, a strâns-o de mână și s-a apropiat de ea pentru câteva momente.

Candidatul republican și-a început, apoi, discursul, socotit drept pledoaria finală înaintea votului, cu întrebarea cheie a campaniei...

Citește și
Elon Musk
Washington Post: Elon Musk a lucrat ilegal în SUA în anii 1990, după ce a renunțat la școală

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidențiale: „O duceți mai bine acum decât în urmă cu patru ani? - Nu! Acest scrutin reprezintă o alegere între a avea încă patru ani de incompetență crasă și eșec sau a începe cei mai măreți ani din istoria țării noastre. America va cunoaște o nouă „epocă de aur” și asta chiar foarte repede.Kamala, ești concediată!”

Democrații l-au acuzat pe Trump că repune în scenă un amplu miting pro-nazist, găzduit de aceeași arenă în 1939.

Tim Walz, nominalizat la funcția de vicepreședinte: „Donald Trump participă la un miting uriaș pe arena Madison Square Garden. Putem face o paralelă directă cu o altă adunare care a avut loc tot acolo la mijlocul anilor 1930. Să nu credeți că republicanii au ales locul întâmplător.”

Vicepreședinta Kamala Harris a avut o zi încărcată în Pennsylvania, cel mai râvnit dintre statele indecise.

Democrata a mers dimineață la biserică, apoi s-a oprit la o frizerie, la un restaurant portorican, iar pe seară a vizitat un centru sportiv pentru tineret. Harris încearcă să-și consolideze susținerea în rândul alegătorilor de sex feminin, militând pentru libertăți reproductive și dreptul la avort.

Kamala Harris, candidata democrată: „Reprezint o nouă generație de lideri, care au oprimism și entuziasm despre cât de multe lucruri putem face împreună. Nu ne întoarcem la ce a fost!”

Pe ultima sută de metri, ambii candidați încearcă să-i convingă pe indeciși să iasă la vot, în condițiile în care sondajele anunță un scrutin extrem de strâns.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult